nlc.hu
Aktuális
Köd után napsütés: igazi kirándulóidős hétvégénk lesz

Köd után napsütés: igazi kirándulóidős hétvégénk lesz

A köd és a pára után kisüt a nap, így igazi kirándulóidőnk lesz ezen a hétvégén.

Párásan, ködösen indulnak a reggelek, később kisüt a nap, igazi kirándulóidő várható. A hőmérséklet  pár fokkal magasabb lesz, így érdemes a szabadba menni – írja a kiderul.hu.

Köd után napsütés: igazi kirándulóidős hétvégénk lesz

(Fotó: Getty Images)

Szombaton a párásság, és a köd feloszlása után nagyrészt fátyolfelhők szűrik a napsütést, de főleg északnyugaton, északon maradhatnak tartósan felhős körzetek is. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül, Sopron térségében meg is erősödhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok, a késő esti 7 és 12 fok között alakul.

Vasárnap az éjszaka képződött köd és rétegfelhőzet nappal nagyrészt feloszlik, ezt követően fátyolfelhős, napos időre számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 12 fok között alakul, de a keleti hidegre hajlamos helyeken 1, 4 fokot is mérhetnek. 

Hétfőn éjjel, reggel többfelé várható rétegfelhőzet, illetve köd, amely helyenként tartósan megmaradhat. Fátyolfelhők is lehetnek az égen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top