nlc.hu
Család
Kegyetlen dajka bántalmazta a babát, agysérülést szenvedett.

Úgy megvert az óvónő egy 3 hónapos babát, hogy elájult

A texasi bölcsőde dajkáját letartóztatták, miután kiderült a gyermekbántalmazás.

Letartóztatták a texasi Temple egyik bölcsődéjének dajkáját, miután súlyosan megsebesített egy három hónapos babát. A rendőröket azután hívták ki a gyerekkórházba október 16-án, hogy beérkezett hozzájuk a gyermekbántalmazás áldozata. Kiderült, hogy a baba a bölcsődében töltötte a napot, ahonnan délután 4 órakor vitték kórházba, mert

„szokatlan letargiát mutatott”.

A rendőrség visszanézte a térfigyelő kamerák felvételeit és elborzadtak. Jól látszott, amint az egyik dajka „lóbálja és rázza” a babát, „mintha egy rongybaba lett volna” – írja az ügyről készített feljegyzés.

Jasmine Collum rendőrségi fotója

Jasmine Collum rendőrségi fotója

A nő ezután egy babaszékbe tette szegény gyereket és olyan erővel hintáztatta, hogy a fejtámla a padlónak ütközött.

Miután a baba eszméletét vesztette,

az elkövető, Jasmine Collum szólt az intézmény igazgatójának, aki hívta a mentőket. A kórházi jelentés szerint a gyerek agykárosodást szenvedett, emellett mindkét retinája bevérzett. Egy orvos szerint a sérülések Collum videón rögzített, kegyetlen bánásmódjának eredményei. A baba jelenlegi állapotáról nem tudni. A 24 éves Collum ellen gyermekbántalmazás a vád, csak 125 000 dolláros óvadék ellenében kerülhet szabadlábra – írja a Crimeonline.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top