nlc.hu
Aktuális
Megszólalt Lakatos Márk: „Súlyos és alaptalan vádak célpontjává váltam”

Megszólalt Lakatos Márk: „Súlyos és alaptalan vádak célpontjává váltam”

Szexuális molesztálással vádolja a stylistot egy intézetes fiú egy videóban, a rendőrség nyomozást indított. Instagram-posztban reagált Lakatos Márk.
Lakatos Márk

„Az elmúlt napokban olyan súlyos és alaptalan vádak célpontjává váltam, amelyek teljesen ellentétesek mindazzal amit képviselek. A leghatározottabban visszautasítom ezeket az állításokat. Mivel állítólag büntetőeljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, a hatóság kérdéseire készséggel válaszolok, velük teljes mértékben együttműködök” – fogalmaz Instagram-oldalán Lakatos Márk stylist a Telex beszámolója szerint. 

„A közösségi médiában, valamint egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom. Hálás vagyok azoknak akik ebben a nehéz időszakban mellettem állnak, és bíznak bennem, hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik” – írja a posztban

Korábban mi is megírtuk, hogy nyomozást rendelt el Lakatos Márk ügyében ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A stylistról egy intézetis fiú néhány napja Ábrahám Róbert műsorában azt állította, hogy 15 éves korában szexuálisan molesztálta őt. Ábrahám Róbert az ügyben az ügyészséghez fordult, ahol több vallomást is leadott súlyos bűncselekmények gyanújáról.

Az ügyészség a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz továbbította, ahol október 24-én nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen.

„Tájékoztatjuk, hogy egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen” – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az nlc-vel is.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba/Fotocentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top