nlc.hu
Trend
Kiszel Tünde ruhája egészen káprázatos legújabb naptárfotóján

Kiszel Tünde ruhája egészen káprázatos legújabb naptárfotóján

Rég láttunk ilyen szuper felvételeket róla!

Kiszel Tünde nemrég arról adott hírt, hogy immár nyomdában van jövő évi naptára, melynek kiadása mostanra sokak által ünnepelt tradícióvá vált. Most pedig fotókat is mutatott belőle, melyek valóban nagyon látványosra sikerültek.

Először a címlapfotót, majd a decemberi képet tette közzé, ezt követően pedig az április felvételek érkeztek meg. Utóbbin éjfekete ruhában, szőke parókával igazi dívaként mutat. A legfrissebb, május hónapjához tartozó naptárképen pedig csodás, felül színes gyöngyökkel díszített, alul tüllben folytatódó, hercegnős ruhában pózol a naptárdíva.

Bár a tavaszhoz tartozó felvételeken szemmel látható több utómunka nyoma is, az kétségtelen, hogy az elmúlt évek talán legmutatósabb és legstílusosabb összeállítását tarthatják majd kezükben Kiszel Tünde kiadványai közül mindazok, akik követik munkásságát. A ruhák pedig, melyeket visel, megállnák helyüket egy divatmagazinban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top