nlc.hu
Sztárok
Döbbenetes luxuscikkre költötte nyereményét a Való Világ 12 győztese

Döbbenetes luxuscikkre költötte nyereményét a Való Világ 12 győztese

A idei széria rengeteg meglepetést tartogatott a nézők számára, de úgy tűnik, a műsor után sem kell attól félnünk, hogy ne hallanánk a játékosokról!

Véget ért a Való Világ 12. évada, melynek győztese VV Ádi lett. Kétségtelen, hogy az idei évad rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára, a játék során egy villababa is megfogant. Az ádáz küzdelemből végül azonban VV Ádi került ki győztesen, aki 37,65 millió forintot zsebelt be egy este leforgása alatt. Az egykori villalakó úgy tűnik nem sokat takarékoskodik a pénzzel, most például egy sportkocsit vett belőle, amit nem saját magának szánt, hanem imádott húgát lepte meg vele.

Fotó: RTL+/ Sajtóklub

Fotó: RTL+/ Sajtóklub

A Való Világ ezen évadában a fináléba csak férfiak kerültek be:  VV Ádi, VV Kikidi és VV Geri voltak azok, akik megküzdöttek egymással. Harmadik helyen VV Geri végzett, így a többmilliós nyeremény sorsa végül Ádi és Kikidi között dőlt el, ahonnan előbbi került ki győztesen. A luxusbörtönből 3 hónap után kiszabadult fiatal egyébként már akkor megígérte, hogy venni fog húgának egy autót, azt azonban nem részletezte, hogy milyet szeretne.

“Egy pillanatra sem akartam közel érezni magamhoz ezt a sikert, mert magasról nagyot lehet esni. Hálás vagyok a családomnak, azért lettem olyan, amilyen, mert ők voltak, és nagyon bízom benne, hogy büszkék rám. Azoknak a személyeknek szeretnék visszaadni a nyereményből, akiktől sokat kaptam. A húgomnak szeretnék venni például egy olyan autót, amire vágyik” – mesélte korábban, majd azt is hozzátette, hogy eleinte nem gondolta volna, hogy övé lesz a főnyeremény: 

„Az elején sokszor éreztem magam kívülállónak, de miután megismertek a többiek, rengeteg pozitívat kaptam tőlük. Ha valaki jó ember és jó értékeket képvisel, azt is megmutathatja a VV-villában.” 

Betartotta ígéretét testvérének

Nem sokáig maradt csak ígérgetés szintjén a nyeremény sorsa, ugyanis VV Ádi Instagram-oldala szerint tegnap a lánytestvérét egy sportautó várta otthon, egy óriási fehér masnival a tetején.

Szeretek meglepetést okozni hugi

– írta meg posztjához a nagylelkű testvér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top