nlc.hu
Horoszkóp
Bika (04. 21 – 05. 20.)

Bika (04. 21 – 05. 20.)




Az év témája:
házasság lesz, mert ha még nem vagy házas, akkor elérkezettnek látod az időt arra, hogy hivatalosan is összekössed valakivel az életedet. Ha házas vagy, a feszültségek tovább tartanak, amelyben neked a kivárás taktikáját kellene alkalmaznod, mert az év közepén a kedélyek megnyugszanak. A házasság kérdése azért is foglalkoztat, mert barát, vagy ismerős életében ezzel kapcsolatos események várhatók, amelyben te leszel a fő segítő.


Szerelem, kapcsolatok:

Nyár közepén érkezik el a pillanat, amikor pontosan tudod, hogy kit és hogyan akarsz. Egyszerűen nem érdekel a környezeted véleménye, nem hat rád a külső nyomás, a tervedtől senki sem tud eltéríteni. A titkos szerelmi viszonyok ebben az időben kerülhetnek botrányos formában napvilágra. A gyermekeddel kapcsolatos problémák megoldására is lehetőséget kapsz. Ha csemetéd egészségi gonddal küzd, az erődnek, kitartásodnak köszönhetően megtaláljátok a gyógyítót, és felszámolhatjátok a bajt.









Nők Lapja asztro tipp:

 A terhesség megszakítás elkerülhető a védekezéssel, amely az idei évben nemcsak önre, hanem a környezetében élőkre is jobban érvényes, ezért tartson ebben a témában többször kiselőadást.
Anyagi helyzet:


Lakásod biztonságára kell nagyobb figyelmet fordítani, mert még akkor is vágyat éreznek idegenek arra, hogy az otthonodban kutassanak, ha ezt korábban már megtették. Elképzelhető, hogy elveszítesz egy bevételi forrást, ám a sors néhány hónapi kiesés után kárpótolni fogja. Igaz, erről az összegről már az adóhivatal is tudni fog. Örökség, hagyaték, végkielégítés növelhetik az idei évben a bankszámládon lévő pénzt.


Munka, karrier:

Még az is lehet, hogy otthonról végezed a munkádat, látod el feladataidat. Többször alakulhat ki a munkahelyeden zavaros helyzet, amikor nem érted, hogy mit akarnak tőled, és fogalmad sincs, hogy mit kell tenned. Előfordulhat, hogy átszervezés miatt új feladatot kell ellátnod, amelytől talán titkon félsz, vagy a régit nem szívesen engeded ki a kezedből. Aztán később kiderül, hogy így válik könnyebbé az életed.


Egészség:

Ha régóta küszködsz egészségi problémával, az idei évben az orvosok műtétet javasolhatnak. Amely miatt természetes, hogy aggódsz, de jó kezekben leszel, és a gyógyulást felgyorsítja, hogy a szervezeted regenerációs készsége kiváló.








 Legjobb napok: április 20., december 21.
 Kritikus napok: január 18., április 25.








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top