Hozzávalók:
csirkecomb vegyesen
egy fej vöröshagyma
egy fej fokhagyma apróra vágva
2 kiskanál őrölt fahéj
2 db babérlevél
egy kiskanálnyi szegfűszeg
2 db kisebb szárított chilipaprika
2 kiskanál őrölt fahéj,
2 kiskanál garam masala,
egy kiskanál curry por
egy citrom
margarin, só,
A csirkedarabokat alaposan mosd át, sózd meg és néhány dekányi margarinban pirítsd meg a húst mindkét oldalán. Vedd ki a serpenyőből a húsdarabokat és a visszamaradt zsiradékban pirítsd meg a hagymát, a fokhagymát, add hozzá a gyömbért, a fahéjat, a Garam masalát, a szegfűszeget, a chili paprikát és a curry port néhány perc alatt pirítsd meg. Majd tedd vissza a csirkedarabokat és önts hozzá annyi vizet, hogy ellepje. Fedő alatt párold puhára (kb.45-60 perc). A főzés vége felé locsold a húsra a citrom levét.
Párolt rizzsel és chutney-val tálalhatod.