nlc.hu
Család
A szerelmeskedés könyve tinédzsereknek

A szerelmeskedés könyve tinédzsereknek

A már-már korhatáros, a javító célzatú és az ezoterikus irányba hajló szexualitást taglaló kötetek között felbukkant egy olyan, amely tizenéveseket avat be a nemek érése és a szerelem titkaiba.




Te felvilágosítottad már gyermekedet? Vagy elképzelted, ahogy leendő kamaszcsemetéd vállrángatva hallgatja azokat az ominózus történeteket, amiket már ismer? Egy biztos: szerencsés nem megvárni a biológiakönyvek érzelemmentes leírásait.

Íme a jó megoldás: A szerelmeskedés könyve tinédzsereknek. Olyan mindenre kiterjedő könyv, hogy valószínűleg az is benne van, ami neked épp nem jutott eszedbe. Annyira nem szájbarágós, hogy tinédzser gyermeked sem jön zavarba tőle. Te meg a kezébe nyomhatod, hogy megtudja a pontosabb hátterét azoknak az információknak, amiket már úgyis hallott – esélyes, hogy pontatlanul.

Persze ne gondold azt, hogy a beszélgetéseket helyettesítheti egy könyv. De nyilván te sem hagyatkoznál ennyire másokra. Jó alapnak viszont beválhat!

Különösen hasznos a végén található kétoldalas cím- és telefonszám lista, amelyben a tinédzserambulanciáktól kezdve a civil szervezetekig mindent megtalálhatsz.





Bleich, Stefan Bleich: A szerelmeskedés könyve tinédzsereknek
Tessloff-Babilon Kiadó»
2950 Ft

Kristen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top