nlc.hu
Életmód
Együnk krémlevest!

Együnk krémlevest!

A nyugat-európai étkezési kultúrában a krémlevesek elõkelõ helyet foglalnak el. Magyarországon eddig fõként csak éttermekben fogyasztották õket.





A krémlevesek népszerűsége annak köszönhető, hogy krémes ízük és különleges állaguk is ellenállhatatlan. További előnyük, hogy közkedvelt zöldségekből készülnek, csak a megszokottól eltérő formában. A magyar háziasszonyok éppen ezért nem szívesen bíbelődnek velük. Hiszen az elkészítésükhöz először be kell szerezni, meg kell tisztítani a zöldségeket, majd el kell készíteni a hagyományos levest. Ezután turmixolni kell a zöldségeket, be kell sűríteni, és ezután, ha nem sikerül szép simára, még át is kell szűrni. Szóval nem csak az a „tedd föl a vizet a hozzávalókkal, azután magától is elkészül leves”.

A krémlevesek íze és állaga viszont csábító. Így jó lenne gyakrabban fogyasztani otthon is.

A Knorr komplett megoldást kínál a krémlevest kedvelők számára.





• Azok, akiknek nincs idejük egy komplett ebédet elfogyasztani, de mégis úgy érzik, jó lenne valami meleget enni, azok számára a Knorr instant krémlevesek kínálnak praktikus megoldást: egy perc alatt elkészíthetőek, csak forró víz hozzáadása szükséges.

• A Knorr Extra krémlevesek viszont tésztával gazdagított, különösen krémes, laktató ételként szolgálnak.


• Az otthoni levesrepertoár bővítéséhez nyújtanak segítséget a Knorr főzős krémlevesei. A víz forrásától számított 3-5 perc alatt elkészíthető krémlevesek finomak, egészségesek és sok zöldséget tartalmaznak.

Az emberi szervezet számára nagyon fontos tápanyagforrás a leves, ezért érdemes minden nap fogyasztani belőle.






www.knorr.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top