nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 09. vasárnap)

Napi horoszkóp (04. 09. vasárnap)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Figyelj oda minden mozzanatodra, akár fizikai, akár szellemi szinten, mert most újabb leckét vehetsz a „hogyan legyünk önmagunk” művészetéből. Sajnos most képes vagy a másik veséjébe vágó dolgokat is mondani, és nehéz megállítani abban, hogy ne mondj ilyeneket. Csak saját magad fékezheted önmagad, más nem. Legalább próbáld megválogatni a szavaidat. Most józan ítélőképesség terén nem vagy a helyzet magaslatán.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Otthonodból az egyediség illata árad. Egy kis együttlétre nem nehéz téged rábeszélni, ám emellett bármikor kapható vagy egy kis természetjárásra is. Szerelmed lassan bontakozik ki, ugyanis először hozzá kell szoknod a másikhoz, és amikor már megismerted, amikor már tudod, hogy bízhatsz benne, akkor kezdenek igazán kialakulni az érzelmek benned. Egy túl heves udvarlásra nem is tudnád, hogyan kell reagálni.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sajnos figyelembe kell venned, hogy kedvesed nem a szavak embere, de álmodozni mindketten szerettek. Gyönyörű közös álmokat szőttök, mindegy, hogy ezeket egyszer megvalósítjátok, vagy sem. Párod végre értékeli ötleteidet. Lehet, hogy nem vagytok a hűség mintaszobrai, a lényeg, hogy meg tudjatok bocsátani egymásnak. Fontos, hogy mindketten megkapjátok a kellő szabadságot, az érvényesülési lehetőséget, és akkor sokáig ki tudtok tartani majd egymás mellett.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nem szabad nagyon elzárkóznod a világtól, és csak a saját otthonodba feledkezned, mert könnyen elszigetelődhetsz. Ha a baráti körödben található Szűz jegyű ember, akkor minden esélyetek meg van arra, hogy szeretetteljes és tartós barátság alakuljon ki kettőtök között. Mivel barátod/barátnőd nem az érzelmei, hanem az értelme alapján hozza meg a döntéseit, ezért lehet, hogy kissé hűvösnek és racionálisnak éled meg őt. Azonban vedd figyelembe, hogy egyikőtök sem veszi felelőtlenül az életet, mindketten kitartóan dolgoztok, gyűjtögettek, és lassan, de biztosan építitek fel az életeteket.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Közted és a társad között, mindegy milyen társ, élet- házas- vagy üzlettársad, a főnök-beosztott viszony sosem lesz feszültségektől mentes. Ha te vagy a főnök, akkor megfontoltan, biztos kézzel vezeted a partnered, pontosabban vezetnéd, ha ő nem akarna folyton a saját feje után menni. Legjobb, ha megadjátok egymásnak a tiszteletet és a szabadságot, hogy mindenki maradjon főnök a saját területén.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sem a túlzott kényeztetés, sem a bezártság nem áll közel a természetedhez. Komoly baráti de legalábbis ismeretségi körrel rendelkezel, így nehéz lenne ma kettesben találni téged a pároddal. Szeretitek egymást, de nem biztos, hogy ezt állandó babusgatással adjátok egymás tudtára. Értitek egymást az egyszerű közeledésből, egy-két odaadó pillantásból is. Nem sűrűn használod a szót „szeretlek”, de ha igen, akkor abban biztos lehet a párod, hogy az igaz.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Használhatnád ezt a mai napot a jövő heti munka előkészítésére is. A következő héten kiválóan megérted magad a munkatársaiddal, jól érzed magad a „dolgozódban”. Főnököd eredeti ötleteit díjazod, és lelkesen látsz hozzá a megvalósításukhoz, hiszen mindenhez szabad kezet kapsz, úgy végzed a dolgod, ahogy neked tetszik. Ha te lennél a főnök, akkor is megvalósul az alkotás szabadsága, hiszen képes leszel kordában tartani beosztottjaid néha már a valóságtól túlságosan elrugaszkodott ötleteit.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hozzáértéseddel bámulatba ejtheted a környezetedet. Módszereid helyesek, és nagyon pontosak, de kiismerhetetlenek, és rejtélyesek. Ma hangulatod ugyancsak változó lesz, a hirtelen haragú tombolótól, a legmértékletesebb, legnyugodtabb, és leghűvösebbig. A rendszeretet, a fegyelmezettség, és a pontosság lételemed. Nem engedsz egykönnyen a hízelgésnek, és jó kétszer is végig gondolni minden okot, mivel közönyöd, vagy a bók jogosságát firtató kérdésed, zavarba ejtő lehet.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha engeded, hogy a párod legyen a főnök, akkor ő nagyra fogja értékelni ötleteidet, önállóságodat, dinamizmusodat, és nem kis lelkesedésedet. Nagyon jól kijöttök egymással. Ha mégis konfliktus támadna, mindketten felemelitek a hangotokat, de egy perc múlva már el is felejtitek az egészet. Ha tied a vezető szerep a kapcsolatban, akkor szabadon hagyod párodat érvényesülni, aki ezért nagyon hálás lesz.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Párod, ha csak egy aprócska kis bókot kap tőled, már a mennyekben érzi magát, hiszen biztos lehet benne, hogy dicséreted őszinte volt. Neked viszont tetszik, hogy társad mindenhol feltalálja magát. Szükséged van az ő közvetlenebb jellemére, hiszen te túlságosan zárkózott vagy, és még jobban magadba zárkóznál nélküle. Mindketten csak akkor tudtok feloldódni egy párkapcsolatban, ha megismertétek egymás érzéseit, és biztonságban érezhetitek magatokat.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha otthon te vagy a főnök, akkor kedvesed most úgy érzi, hogy túlságosan magára hagyod, és nem kap elég egyértelmű utasítást, hogy megoldja a feladatokat. Ugyanis te a családi életedben is ugyanugy szereted a szabadságot, mint a munkakapcsolatokban, ezért teljesen szabad kezet adsz párodnak, aki viszont ma egy biztos vezető kéz nélkül képes elfolyni, elakadni a teendők sűrűjében, ennek következtében, pedig képes semmit sem tenni.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ha már átadtad az otthoni ügyek intézését a párodnak, akkor el kell fogadnod, hogy ő határozott kézzel irányítja a család ügyeit, és téged. Szükséged is van arra, hogy pontosan megmondják, mit tegyél, mert hajlamos vagy elmismásolni a dolgokat. Ha te vagy a főnök a családban, akkor nem adsz mindig egyértelmű utasításokat a kedvesednek, ami viszont nem ejti kétségbe, hiszen elég komoly elképzelései vannak utasítások nélkül is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top