nlc.hu
Gasztro
Báránygerinc zöldfûszerkéregben

Báránygerinc zöldfûszerkéregben

4 személy részére

Hozzávalók:
 
• 1 kg báránygerinc
• olívaolaj
• szárított kakukkfű
• zsálya
• szárított bazsalikom
• só, cayenne bors, petrezselyem
• 2 gerezd fokhagyma


Elkészítés:

A zöldfűszereket aprítsd fel, és a só, bors, fokhagyma hozzáadásával zúzd szét egy mozsárban, majd keverj hozzá 2-3 evőkanál olivaolajat. A húst kevés olajon néhány percig süsd elő, majd a zöldfűszeres masszával alaposan dörzsöld be és sütőben, legalább 180 fokon süsd készre.(kb. 25-30 perc). A bordáknál felszeletelve (így kézzel is megfogható), vegyes zöldséggel, vagy tepsis burgonyával tálalható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top