nlc.hu
Életmód
Bertolli termékajánló

Bertolli termékajánló





Bertolli Classico

A Bertolli Classico egy tiszta és kellemes olívaolaj, amelyet lágy ízének köszönhetően az olaszok előszeretettel használnak tulajdonképpen bármilyen étel elkészítéséhez. Próbálja ki kedvenc ételeit a megszokott étolaj helyett Bertolli Classico-val, és élvezze a mediterrán hangulatot az asztal körül!


 







Bertolli Extra Vergine Gentile

A Bertolli Extra Vergine Gentile gondosan válogatott extra szűz olívaolajakból készült, különlegesen könnyű olívaolaj. A selymesen lágy Bertolli Gentile kiemeli az ételek eredeti ízét, anélkül hogy aromája áthatná a készételek zamatát.

A Bertolli Extra Vergine Gentile-t elsősorban fehér húsok, valamint halételek ízesítésére ajánljuk.







Bertolli Extra Vergine Originale


A Bertolli Extra Vergine Originale egy frissen sajtolt Extra Szűz olívaolaj, mely zamatos, természetes ízét a válogatott Extra Szűz olívaolajak gyümölcsös ízének köszönheti. Kapható még 250 ml változatban is.

Gazdag zöld színével és finom aromájával a Bertolli Extra Vergine Originale tökéletes salátákra és zöldségekre, valamint gazdagítja és ízesíti a tésztákat.


Látogass el a honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top