nlc.hu
Életmód
Érzéki utazás a Magnummal

Érzéki utazás a Magnummal

Mi is volna valójában az érzékiség?Misztikus tulajdonság, mely igézõvé és csábítóvá tesz. Képesség, amely segít felfedezni a bennünk és másokban megbúvó vonzerõt, mert az igazi vonzerõ valóban nem csak a szépségen múlik





Hatalom, amely lefegyverez, rabul ejt és elcsábít. Az érzékiség élesebbé teszi érzékeinket és általa intenzíven élünk meg pillanatokat, élményeket.
Az érzékiség ott szunnyad mindenkiben, de a mindennapok során csak nagyon ritkán ébred fel.

Az érzékiség testünk és lelkünk kifejezőeszköze. Azt üzeni, hogy élvezzük a pillanatot. Hiszen két ember kapcsolatában is az érzékeké a főszerep, már az első találkozástól. Az első kapcsolat férfi is nő között, amikor megpillantjuk egymást. A második, amikor arra vágyunk, hogy beszéljünk vele, hogy meghallgassuk, hogy megismerjük a hangját. Vágyunk megízlelni a csókját, és érezni a bőre tapintását, miközben  beszívjuk ellenállhatatlan illatát.






Az érzékek birodalma mindnekit rabul ejt. Újra és újra vágyunk rá!


A Magnum 5 érzék ellenállhatatlan ízei arra hivatottak, hogy egyenként ébresszék fel az érzékeket és engedjék szabadjára az érzékiség ellenállhatatlan erejét.


A Magnum 5 érzék márciustól csábít a boltokban és korbácsolja fel az érzékeket.


 






 Íme egy kis ízelítő:

Érezz! Érezd a kávészemek érzéki illatát és ízleld meg a bársonyos vanília ártatlanságát!

Érints! Éld át a finom tejcsokoládéval borított mogyoró jégkrém felejthetetlen élményét, és érintsd meg nyelveddel a mogyoró darabkákat!

Ízlelj! Ízleld meg a két réteg csokoládé bevonat közt megbúvó csokoládészósz ízét mely a fenséges csokoládé jégkrémmel eggyé olvad a szádban!

Láss! Lásd és gyönyörködj a fehér csokoládé és a kavargó eper jégkrém csábító látványában!

Suttogj! Halld meg a csokoládé bevonatba ágyazott édes darabkák roppanását!
Hallgasd a kókusz jégkrém és a csokoládé szósz suttogását!



 


 


 


 


 


 


 


 


Teszteld le magad a honlapunkon! Most megtudhatod mely érzéked befolyásol a leginkább a mindennapi életedben! Ez mellett bővebb inforációkhoz juthatsz a  jégkrémcsaládról, és egész nyáron át folyamatosan frissülő tartalommal, szolgáltatásokkal és az érzékekhez kapcsolodó játékokkal is találkozhatsz. »







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top