nlc.hu
Ezo
Macska

Macska

A macska a meditáció nagy mestere. Az õ erejével ellátott ember arra hivatott, hogy lelke útját kövesse. A macska kitûnõ lélekvezetõ, feltûnés nélkül, simulékonyan mozog a világok között és az idõn keresztül.

Védencének hetedik érzéket és antennákat ad a természetfeletti területek felfogásához. Akit a macska vezet, arra éles, éber megfigyelőképességét ruházza át, valamint csípős nyelvét, intelligens talpraesettségét, a teljes ellazulást, a saját út követésébe vetett bizalmat, és az ösztönös belső vezetésben való feltétlen hitet. A macska tanácsot ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan boldogulhatnánk jobban az életben, hogyan törődhetünk jobban magunkkal, és hogyan tartsuk meg szabadságunkat és függetlenségünket.

 

Elhozza a Nap erejét, az öntudatot. Nem mindennel kell kezdenünk valamit azok közül, amelyek kívülről hatnak, vagy ami velünk történik. Ezer oka lehet annak, hogy egy dolog miért olyan, amilyen. Engedjük el magunkat, és figyeljük bensőnket – tudni fogjuk, hogy mikor kell élénknek lenni, és mikor kell egyszerűen csak létezni. A macska erőt kölcsönöz, hogy gyorsan és ösztönösen cselekedjünk, hogy az energiarablókat szempillantás alatt felismerjük és ártalmatlanná tegyük, hogy az életet játékként, az összetűzéseket az élet iskolájának leckéiként fogjuk fel. Arra ösztönöz, hogy szakítsunk időt magunkra, hogy feltöltődjünk az örök forrás fényében, hogy a gondolatainkat összerendezgessük, lehetőségeinket és ötleteinket fejlesszük. A macska szemmel tart bennünket; arra szólít fel, hogy legyünk éberek, aktívak és cselekedjünk öntudatosan, valamint óvjuk meg szabadságunkat. Senki nem tudja érdekeinket jobban képviselni, mint mi magunk, vállaljunk hát felelősséget az életünkért. A sámán-munka során a macska védenceinek bölcsességet, intuíciót,   belső  vezetést, jóstehetséget ad, és képessé teszi a villámgyors cselekvésre és a dolgok magas fokú megértésére. Segít saját mezőnk állandó tisztításában, a sötét erők elűzésében és a vitális életenergia felépítésében.

Pozitív oldal

Pozitív oldalát tekintve a macska nappali és éjszakai aktivitásra is képes. Hirtelen reagál, és kiszámíthatatlanul viselkedik, így megtartja saját önállóságát és szabadságát. A vadóc, független embereket képviseli, akik férfi és női tulajdonságokat egyesítenek magukban, gondoskodnak magukról, élvezik az életet – akár egyedül, akár közösségben – és elérik azt, amire szükségük van.

A macska bújik és teszi a szépet, de éppúgy fújtat és verekszik, lehet gyengéd és simulékony, de a szabályokkal és elvárásokkal szemben vadul és zabolátlanul lép fel, ha éppen úgy tartja kedve. Olyan törvényeket követ, amelyek nem ebből a világból származnak, megvan a maga stílusa, hűsége, barátságossága és lojalitása, amelyet kifejezésre juttat. A macska hetedik érzékkel rendelkezik, amellyel érzékeli a föld és ég között létező dolgokat. Így a jövőbe is lát, észleli a démonokat és a szellemeket, van előérzete, és összhangban áll az egyenesen ható energiával. Mezőjét tisztán tartja, ahogy magát is állandóan tisztogatja. Területét megjelöli és megvédi a betolakodóktól és tolvajoktól; egy csata után gyorsan kipiheni magát.

Negatív oldal

Negatív oldalát tekintve a macskákról azt mondják, hogy morcosak, önfejűek, érdektelenek, kiszámíthatatlanok, egocentrikusak, extravagánsak, figyelmetlenek, türelmetlenek, néha kegyetlenek, vitakeresők és tolvajok. Szerencsétlen változásokra mutatnak rá, mint a kényszer és normák miatti szabadság korlátozására. Manipulációt, fekete mágikus támadást, energiarablást, hátráltatást és álcázást is mutat.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top