nlc.hu
Ezo
Mi a napi tarot?

Mi a napi tarot?

A tarot kártya a köztudatban a jóslás eszközeként él. Valójában nem csupán a jövendõmondásban, hanem az önmegismerésben is nagy segítségünkre lehet.

Eredetét homály fedi. Európába arab, perzsa, mások szerint cigány közvetítéssel jutott el. Minden egyes kártyalap szimbolikus képben jeleníti meg üzenetét. Ezt a képet kell lelkünk nyelvére lefordítanunk, s míg ezt a műveletet végezzük, már meg is kaptuk az üzenetet feladatunkról, lehetőségeinkről, félelmeinkről, örömeinkről, siker- avagy kudarcélményeinkről.

Ahhoz, hogy mindennapjainkban megtaláljuk a helyes utat, fel kell tárnunk magunk előtt az ok-okozat összefüggést, mely megkönnyíti feladataink elvégzését, s hogy a teher egyre könnyebbé váljon, szükségünk van segítségre.


A segítséget ezentúl a Nők Lapja Cafén napi tarot kártyahúzással nyújtom számotokra, hisz olyan átfogó tudást képes egy kártyalap is közvetíteni, amely megadhatja bármely aktuális kérdésünkre a választ.

78 gazdagon illusztrált kártyalap közül mindennap húzok egyet, s ennek a lapnak az üzenetét közvetítem.

Sok sikert és boldog életet kívánva: Bella











Érdekel a kártyavetés, sorselemzés?


Kérdezd szakértőnket, Bellát! Negyven éve foglalkozik a kártyalapok összefüggéseivel, és egy éve segíti tanácsaival a Nők Lapja Cafe olvasóit.


Ahol kérdéseket tehetsz fel: Bella szakértői oldala »
Bella linkgyűjteménye: Kártyajóslás »



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top