nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 01. péntek)

Napi horoszkóp (09. 01. péntek)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Szellemi éberségednek köszönhetően könnyen megértheted és felfoghatod a dolgokat. Remek időszak a tanulásra, kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre, mindenféle szellemi tevékenységre, ami serkenti alkotókészségedet és megalapozza további terveidet. Rengeteg szellemi energiával rendelkezel, és ha nem tudod valahogy lekötni agyadat, inkább keress magadnak valamilyen fizikai elfoglaltságot.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyjából helyreáll a béke, legalábbis otthon. A napokban lesz lehetőséged pótolni az anyagi veszteségeket. Pénzügyekben komolyan szerencsés leszel, váratlan nyereségeknek örülhetsz. Szép és boldog szerelmi kalandjaid lehetnek, ha ezt a körülmények megengedik. Ne sajnáld, ha elmaradnak a kalandok, mert akkor társad gondoskodik arról, hogy minden napra jusson valami kellemes meglepetés, vagy élmény. Az élet fontos dolgaiban is sikereket könyvelhetsz el.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érdeklődő és kíváncsi vagy, de kellemes természetű. Emberszereteted és nagylelkűséged, jó humorérzéked népszerűvé tesz mindenütt. Segítőkészségedben mindig messzire mégy, és önmagadnak is örömet szerzel, ha másokkal jót teszel. Kissé feledékeny lehetsz ezen a héten, de ettől függetlenül igazán elégedett. Az elmúlt évek talán szerencsésebbek és sikeresebbek voltak, mint ahogyan azt vártad volna. Szerencsecsillagod továbbra is a hátadat simogatva tol gyengéden előre.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Milyen jó is volna ebből a jó kedvből, ezekből a sikerekből félretenni egy kicsit későbbre. Vállalkozásokban és a szerelemben is szerencse kísér. Arra sem panaszkodhatsz, hogy kevés lesz a pénzed. Szeretsz ajándékozni, most még jó volna, ha határt szabnál vásárlásaidnak. Ne csak arra gondolj, hogy közeledik az iskolaszezon hanem arra is, hogy mi történik az után. Majd ha eljön az idő, és vissza kell gondolnod az elmúlt hónapokra, látod majd, hogy azok várakozáson felül jók voltak.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hogy távol tudd tartani a depressziót, ami ilyenkor elhatalmasodhat, kényszerítsd magadat arra, hogy valami építő jellegű, hasznos dolgot tegyél. A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz: ha bebújsz a csigaházadba. Még ha nem is érzel hozzá kedvet, akkor is indulj el és lépj érintkezésbe másokkal, ne hagyd, hogy bármi kedvedet szegje. Próbáld kapcsolataidban egyensúlyba hozni vállalt kötelezettségeidet saját igényeiddel.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvező tranzit jogi ügyletekkel való foglalkozásra, bármilyen minőségben. Most megérheted, hogyan illeszkednek mindennapi életed kis darabkái egy egyetemes mintába. Ennek nyomán mélyebb önismeretre tehetsz szert és a te kis világod is minden téren gazdagabbá válik. Leszámítva más, ellentmondó erőteljes hatásokat, ez egy jó alkalom az utazásra is. Szellemi érdeklődésed és nyitottságod e tranzit alkalmával a szokottnál is nagyobb.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvez, még akkor is, ha csak otthonodnak csinosításáról van szó. Nem kell feltétlenül festőművésznek lenni ehhez. Innovatív vállalkozásokba való befektetésekhez is kedvező az állás, különösen más, hasonlóan jó tranzitokkal együtt. Egyenlő arányban adhatod és kaphatod a szeretetet, nem esik nehezedre önmagadat adni és életkedveddel vonzást gyakorolhatsz az ellenkező neműekre is. Szívesen mégy majd társaságba, szórakozni, és ez mind a hasznodra válhat.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez a tranzit anyagilag szerencsésnek tekinthető, mindazonáltal ügyelned kell költekező hajlamodra, nehogy eltékozold mindazt, amit kerestél. Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszak ígérkezik, beleértve az intim kapcsolatokat is. Élvezni fogod az emberek társaságát, és ők is szívesen lesznek veled. Felbukkanhat egy új barát, aki talán nagyon is különbözik tőled. Ha e tranzit idején kötnél házasságot, akkor minden rendben lesz az esküvővel és rendkívül kellemesen érzed majd magadat.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kedvez az időszak a pénzügyi befektetéseknek, különösen igazságügy, gyógyászat, felsőoktatás vagy külföldi vonatkozású ügyeknek. Peres eljárásokban vagy vitákban ma valószínűleg a te javadra fognak dönteni. Kedvesnek, vidámnak, barátkozónak kell mutatkoznod. Kiváló alkalom, hogy élvezd barátaid társaságát. Minden ilyenkor kezdődő bármilyen kapcsolat a legjobb énedet hívja elő, s ezért igen hasznosnak bizonyulhat.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Az önfegyelem most nem az erősséged, hajlamos leszel szertelenül költekezni. Ha azonban fékezni tudod magadat, akkor okosan, ésszerűen fektetheted be a pénzedet. Viszont jó időszak a társasági életre vagy kedvedre való elfoglaltságokra. Jól érzed magadat, barátságos vagy, és szívesen mégy emberek közé. Mások is élvezni fogják társaságodat, feltéve, ha nem kezded hibátlannak beállítani magad. Akaraterőd most gyenge, ezért vigyázz, mit engedsz meg magadnak, ha társaságban vagy.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Alkotó energiáid lendületet vesznek, így most elvégezheted feladataidat, amelyeken már jó ideje dolgozol. Általában véve ez a tranzit szerelmi kapcsolatod minőségét helyezi nagyító alá: ha az már eddig is jó volt, most különösen jó lesz, ha azonban mostanában nem volt túl jó, akkor a dolgok rosszabbra fordulhatnak. Amennyiben nincs szerelmi kapcsolatod, most minden bizonnyal vágyni fogsz egyre, de konfliktusba is keveredhetsz egy ellenkező nemű személlyel.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Jól megállod a helyedet a nagy odafigyelést igénylő, aprólékos alkotó munkában – ilyen pl. a szépírás. A Szaturnusz mindig a kötelezettségekre figyelmeztet. Tisztában leszel az egészséges társkapcsolathoz nélkülözhetetlen kötelességekkel, és örömmel teszel eleget nekik. Érdemes megvitatni és tisztázni partnereddel egymás nézeteit és kölcsönös elvárásait a kapcsolaton belül. Vonzalmad ébredhet egy idősebb személy iránt, hogy tanácsot kérj tőle, vagy szerelmi kapcsolatba lépj vele.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top