nlc.hu
Nyereményjátékok
Kaptál már plazmatévét ajándékba, mert sokat vásároltál?

Kaptál már plazmatévét ajándékba, mert sokat vásároltál?

Óriási választék, kellemes környezet és udvarias kiszolgálás jellemzi a Rothschild szupermarketeket! Azonban nem mindegy melyik élelmiszer áruházban vásárolunk és mikor. Most lehull a lepel arról, hogyan is lehet plazmatévét kapni ajándékba!




A minőségi termékpalettát felsorakoztató Rothschild szupermarket üzlethálózat – mely jelenleg 5 helyen érhető el Budapesten – szeptemberben formabontó akcióval lepi meg vásárlóit az Arany János utcai üzletében.

Az immáron 13 éve működő élelmiszer áruházlánc lojalitása a vevők irányába folyamatosan növekszik. Nemcsak a bővülő kínálatra, a főváros több pontján való elérhetőségre, a vevőközpontú nyitva tartásra helyezi a hangsúlyt, hanem most kiemelt figyelmet szentel azon vásárlóinak, akik a legmagasabb értékben vásárolnak üzletében.

A belváros szívében, az Arany János és a Hercegprímás utca sarkán lévő



szupermarket
meglepő módon motiválja a belvárosi hölgyeket és urakat arra, hogy a hétvégi bevásárlás helyszínéül – esetleg a szokásostól eltérő módon – most éppen a Rothschild V. kerületi üzletét válasszák. Komoly, nagy értékű ajándék vár azokra, akik hétvégenként rendesen telepakolják kosarukat – egy 106 cm-es képátmérőjű Samsung plazmatelevízió!


Kaptál már ajándékot azért, mert hétvégén sokat vásároltál? Mert a Rothschildnél biztosan fogsz! Hiszen a legnagyobb értékű vásárláson túl, a további négy legnagyobb értékű vásárlást is ajándékokkal honorálja a szupermarket.

A csomagokra természetesen nem kell külön figyelmet fordítani, hiszen ha egyszeri vásárlásuk értéke meghaladja a 10.000 forintot, akkor a Rothschild biztosítja a házhoz szállítást, ráadásul költségmentesen. Így még a parkolás sem okozhat gondot.

Mit kell tenned, hogy nagy értékű ajándékokkal lehess gazdagabb? Semmi egyebet, mint dönteni! Eldönteni, hogy a belvárosban költöd el azt, amit amúgy a város határperemein szoktál… nagytételben.

Pakold tele a kosaradat, ha szükséges, akkor szombaton és vasárnap akár többször is! Ugyanis a vásárlási számláid közül a 3 legnagyobb végösszeget kell felvezetni egy részvételi lapra, és ezt bedobni az üzletben található kijelölt gyűjtődobozba. Aztán pedig várni az értesítést arról, hogy vajon tiéd volt-e a legnagyobb értékű hétvégi vásárlás!

Minden hétvégén ajándék várja a vásárlókat, egészen tavaszig, így akár minden héten gazdagabb lehetsz egy plazmatévével, ha rendelkezel a legmagasabb végösszegű a részvételi lappal! Ajánlott a vásárláskor kapott blokkokat megőrizni ahhoz, hogy igazolni tudd a vásárlásod megtörténtét!

Élj a Rothschild szupermarket által nyújtott megbecsüléssel! Vásárolj úgy, ahogy szoktál, de kicsit másképp és máshol! Tegyél próbát, válogass kedvedre, hiszen a Rothschild üzletek a legnagyobb élelmiszer áruházak kínálatát meghazudtolva, több ezerféle termékkel várják a vásárlókat a hét minden napján. Az árukínálat bővelkedik igényes termékekben, a friss és helyben sütött pékáruk, zöldségek és gyümölcsök, bio- és kóser termékek, valamint Magyarország jelentősebb pincészetének borai elmaradhatatlanok.












 


 


 


 




A Rothschild szupermarket kiválósága és elsősége – az áruházláncokhoz képest – nemcsak egyedülálló kínálatában jelenik meg, hanem elmondható az is, hogy elegáns környezetével és udvarias kiszolgálásával napról napra rabul ejti vásárlóit.

További információ: www.rothschild.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top