nlc.hu
Horoszkóp
A Nyilas érzelmei és gondolkodásmódja

A Nyilas érzelmei és gondolkodásmódja

A Nyilas jegy szülöttei az alapvetõ igazságot kutatják. Lelki útján a meditáció viheti tovább, mivel a legtöbb válasz saját magunkban rejlik.





 A Nyilas érzelmei

 







A Nyilas szülött nincs otthon az érzelmek világában. Lehet, hogy szívesen beszél róluk, de nem szereti megélni, és hajlamos lehet arra, hogy „kibeszélje” ezeket, vagyis addig beszéljen róluk, amíg meg nem szűnnek.








A Nyilas jegy szülöttje meglehetősen könnyen elfecseg dolgokat, ezért általában már kisgyermekkorában megtanulja, hogy bizonyos érzelmek tabut jelentenek a családban. Ez azonban leblokkolhatja a torok csakráját. A torokcsakra felszabadításához viseljen kék topázt a nyaka közelében. Ez a gyengéd energiájú kő feloldja az elfojtásokat, és támogatja az önkifejezést.






 A kövek és a Nyilas gondolkodásmódja

 





Születési köve, a topáz segít a problémamegoldásban, mivel egyszerre láttatja meg a legapróbb részletet és a teljes képet, és ezek összefüggéseit. Ez a kő ügyességet kölcsönöz viselőjének, és segít kifejezésre juttatni az ötleteit.



Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top