nlc.hu
Trend
…már a kezdetektõl a Scholl Junior cipõiben

…már a kezdetektõl a Scholl Junior cipõiben

A legtöbb csecsemõ tökéletes lábakkal születik, és a legjobb módja annak, hogy megõrizzük ezt az állapotot, ha a láb fejlõdésének elsõ éveiben különleges gondot fordítunk a gyermek lábbelik kiválasztására.




Annak érdekében, hogy gyermekeink lába felnőtt korukra is tökéletesen egészséges maradjon, gondosan kell nekik cipőt választani. Osszuk meg gyermekünkkel már kiskorától kezdve a szép és egészséges láb titkát!
A Scholl idén már Magyarországon is bemutatta legújabb, kifejezetten gyerekeknek tervezett Junior kollekcióját. A Scholl gyermek lábbelik igazodnak a kicsik növekvõ mozgásigényéhez és megfelelő tartást biztosítanak lábuknak egész nap már 29-es mérettől. A Scholl Junior cipőkben a tudományos alapokon kifejlesztett technológiák párosulnak a divatos megjelenéssel.

Hogyan válasszunk helyesen cipőt gyermekünknek?
Cipővásárláskor érdemes gyerekünk lábát megfelelően képzett szakemberrel megméretni és segítségét kérni a cipő kiválasztásánál. Azon túl, hogy a cipő mérete pillanatnyilag megfelelő, ajánlatos fűzős vagy tépőzáras cipő mellett dönteni, hiszen így a növekedés és a kényelem szempontjait figyelembe véve szorítható vagy lazítható a cipő, ha a láb egyszer már hozzászokott.

A Scholl Junior kollekciója már megtalálható a hazai cipőboltokban. További információ a www.scholl.hu  oldalon.

Minden Scholl papucs egy-egy vidám meglepetést rejt…
Lassan beköszöntenek a hűvös, őszi délutánok, amikor már nem olyan könnyű rávenni gyermekeinket, hogy játszanak és futkározzanak a szabadban. Ők is sokkal szívesebben bújnak bele kedvenc papucsukba és maradnak a meleg szobában. Ilyenkor gyakran felmerül a szülőkben a kérdés: milyen izgalmas dolgot találjak ki, hogy lekössem a figyelmüket?

Íme pár ötlet a Scholl-tól, hogy mivel tehetnénk vidámabbá a gyerekszobában töltött időt. Ezek a feladatok egyáltalán nem nehezek, de megalkotásuk –reméljük- mégis rengeteg örömöt és sikerélményt jelentenek majd!





1. Gesztenye Guszti és Gesztenye Gizi

Kellékek:gesztenye, színes falevél, gyufa, olló, filctoll

Az óvodából, iskolából útban haza felé gyűjtsünk gesztenyét, színes faleveleket. Otthon olló és gyufa segítségével furjunk a gesztenye sötétbarna részeibe 5 lukat a gyufa kezeknek, lábaknak és a nyaknak. A fejet formázó kisebb méretű gesztenye világos barna színű részére rajzoljunk filctollal vidám, mosolygós arcot Gesztenye Gusztinak és Gesztenye Gizinek.

2. Készítsünk fantáziaképet
Kellékek: kartonlap, színes ceruzák, ragasztó, kavics, maradák anyagok, filctoll, fonal

Kérjük meg gyermekünket, hogy rajzoljon egy képet a családról, kedvenc virágáról, állatáról, stb. Most kivételesen ne színezze ki az ábrákat, hanem a rendelkezésére álló anyagokból öltöztesse fel azokat.

3. Írjunk mesét
Kellékek: papír, toll, és egy nagy adag fantázia

A délutáni meseolvasás helyett most kivételesen támaszkodjunk gyermekük fantáziájára, és próbáljunk meg együtt írni és rajzolni egy mesét. Hagyjuk szabadon szárnyalni gondolatait, hiszen az Óperenciás tengeren túl bármi lehetséges…





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top