nlc.hu
Trend
Az én házam, az én váram…

Az én házam, az én váram…

Nincs idõd az apróságokra, mégis szeretnéd, ha a nap végén barátságos és hangulatos lakásod fogadna?Többé nem kell törnöd a fejed, a QUELLE megteszi helyetted…




Otthonunk harmonikus kialakítása időigényes és aligha könnyű feladat. Gyakran a legapróbb részletek bírnak a legnagyobb jelentőséggel. A QUELLE főkatalógusok lakáskiegészítő oldalai ötletet adnak valamennyi helyiség hangulatos megtervezéséhez: hogy tökéletes legyen a hatás nappalidban, válaszd ki kedvenc bútorhuzatod, párosítsd a vele színben harmonizáló dekoranyagokkal, függönnyel, szőnyeggel; hálószobád sugározzon nyugalmat és kiegyensúlyozottságot igényes ágynemű-garnitúrával, fali dekorációval és persze megfelelő hangulatvilágítással!





Lakásod dekorálása így inkább élmény lehet, mint munka…

Apropó, munka! Ne hidd, hogy csak gond lehet a házimunka: elfoglalt üzletasszonyok, de akár a vérbeli háziasszonyok is fellélegezhetnek, ha a mindennapi teendőiket a QUELLE háztartási és konyhai gépei könnyítik meg!
S hogy mi az eredmény: kívül-belül harmonikus otthon…

QUELLE – könnyebb vele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top