nlc.hu
Ezo
A büszke Oroszlán

A büszke Oroszlán





Milyen nő vagy?

Büszke, szenvedélyes, és igen igényes vagy. A nagyvilági nő mintapéldánya is lehetnél. Imádod a luxust, a pompát, a fényűzést, a szórakozást és a nagy gesztusokat. Nem tudsz észrevétlen maradni a legnagyobb tömegben sem. Számodra az a természetes, ha a középpontban állsz. Minden lehetséges fórumon szereted megmutatni magad, és persze igényled utána az elismerést. Méltóságteljes egyéniséged mindenkire erős benyomást tesz – vagy így, vagy úgy. Folyton arra figyelsz, nehogy valamit elszalassz az életedből, mert mindent szeretnél megélni.
Egyik legjellemzőbb tulajdonságod az uralkodásvágy, de ennek ellenére ritkán tör rád diktátori hajlam. Inkább szeretetre méltó és nagyszívű vagy. Érzelmi alapon közelíted meg saját gondjaidat és másokét is. Érzékeny vagy a kritikára, talán azért is, mert önértékelésed ingatag. Könnyen megsértődsz, ha a környezeted úgy látja, valamiben nem te vagy a legjobb, és ilyenkor drámaivá, hisztérikussá is válhatsz.


Hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?

Ha valaki mellett lehorgonyzol, hű barát és partner tudsz lenni, ugyanakkor a végletekig féltékeny is. Saját magadnak megengeded, hogy másokkal flörtölj, sőt! Partneredtől viszont ugyanezt igencsak rossznéven veszed, hiszen az már sértő lenne rád nézve…
Társadtól elvárod, hogy folyamatosan kényeztessen, és éreztesse veled, hogy te vagy a legkülönlegesebb nő, akivel valaha találkozott. Cserébe optimizmust, életörömöt, kedvességet sugárzol és ragasztasz a kedvesedre, ami lendületet ad a mindennapoknak. Érzéseidet közvetlenül, egyértelműen fejezed ki, és nem is rejted szívesen véka alá.
Szereted a pajkosságot, a játékosságot a szexuális életedben is. Az ágy nálad egyébként is központi hely, már ami a szerelmet illeti. Olyan kapcsolatot el sem tudsz képzelni, amelyben a partnered nem kíván meg mindennap, akár többször is. Ha viszont valami nem tetszik neked a másikban, akkor hajlamos vagy ingerült, eltúlzott reakciókra, főleg ha a hiúságod szenved emiatt csorbát.


Így éled meg az anyaságot

Gyermekeddel szemben rendkívül nagylelkű és jóindulatú vagy. Nem mellesleg rettentően büszke rá és az eredményeire. Nálad sosem marad el a dicséret, a bátorítás, az „úgyis te vagy a legjobb” biztatás. Minden lehetőséget megragadsz, hogy építsd a gyermeked egóját. Egyrészt, mert így fejezed ki szeretetedet, másrészt, mert szerinted csak nagy önbizalommal lehet kiengedni a csemetédet a zord és pesszimista külvilágba.
Mivel napsugaras hangulatod ragadós, a családban is gyakori a nevetés, a jókedv, a nagy társasági élet. Szereted a közös játékokat, és egyáltalán bármit, ami gondtalanságot sugároz. Ám mindezek mellett igyekszel megőrizni a szuverenitásodat.


Mit vár tőled az Oroszlán Holdjegyű férfi?

Mivel büszke akar lenni önmagára, a családjára és a gyermekeire, segítsd, hogy jogosan érezhessen így. Igyekezz megteremteni számára azt a luxust és életélvezetet, ami a lételeme. Fontos, hogy ismerd el fenségességét. Bánj vele királyként: legyen szó a legkisebb dologról, dicsérd meg érte, mert csak így érzi, hogy igazán szeretik. Különösen fontosak számára a külsőségek: a kinézete, a megteremtett életkörülményei.
Sajnos hajlamos az érzelmi zsarolásra, de tudnod kell, hogy e mögött nincs rosszindulat, csak kisebb-nagyobb egocentrikusság, és az a tulajdonsága, hogy azt feltételezi: ami ne¬ki jó, az másnak miért ne lenne az. Amúgy viszont szeretnivaló, ötletgazdag, vidám és játékos ember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top