nlc.hu
Ezo
A független Vízöntõ

A független Vízöntõ





Milyen nő vagy?

Extravagáns, nem hétköznapi jelenség vagy, ami nemcsak a gondolkodásmódodban és az öltözködésedben, de még az otthonod berendezésén is meglátszik. Szeretsz különbözni a környezetedtől, a hétköznapi emberektől. Nyitott vagy az új irányzatokra, sőt, szereted te magad kialakítani őket. Akkor érzed jól magad, ha másokat megbotránkoztathatsz a viselkedéseddel.
Csak teljesen szabadon és függetlenül érzed jól magad, ezért hamar leválsz a szülői házról, és elkezded a saját utadat járni. Mindig máshol, másvalakivel lennél szívesebben, mint ahol éppen vagy. Számodra a távolság a csalogató, ezért örök nyughatatlannak tartanak. Egy túl szoros kapcsolat vagy a nagy felelősség félelmet kelt benned. Nem könnyű a szívedhez közel kerülni, és a felszín alatti vidám, beszédes, felszabadult éned alatt meglátni az igazi valódat.


Hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?

Csak olyan férfi köt le, aki aktív, pezseg körülötte az élet, és egészséges vagy annál kicsit fejlettebb az önbizalma. Társadra fel akarsz nézni. Mivel a függetlenség lételemed, sosem adod teljesen oda magad neki. Imádod a nagy társaságot, ha sokan vannak körülötted. Ezt a barátkozós stílust a szerelmi életedbe is beleviszed, inkább vagy jó pajtás, haver, barát, mint szerető.
Ha a féri megunja, hogy lelkileg elérhetetlen vagy, és többet akarna kapni belőled, vagy panaszkodni kezd nyugtalan, lobbanékony természeted miatt, egyszerűen odébbállsz. Ez akkor is igaz, ha házasok vagytok: könnyen elválsz. Nincs szükséged a védelmezésre, mivel a szíved mélyén tudod, hogy igazán sehol nem érzed magad otthon. Nehezen alkalmazkodsz szabályokhoz vagy a másik emberhez, ezért akkor tudsz jó párkapcsolatot kialakítani, ha szabadszellemű társat találsz, vagy olyat, aki izgalmasnak tartja a távolságtartásodat.


Így éled meg az anyaságot

Nemcsak a világban, de a családi fészekben is gyakran érzed egyedül magad. Az anyaszerepet nem igazán neked találták ki. Folyton hadilábon állsz a kötelességekkel, tehernek érzed a házimunkát, mert nem tudsz benne eléggé önmegvalósítani. Gyermekedet is különlegesnek tartod. Igyekszel baráti viszonyt kialakítani vele, szívesen tekinted őt beszélgető- és vitapartnernek. Önállóságra és sokszor túlzottan nagy szabadságra neveled.


Mit vár tőled a Vízöntő Holdjegyű férfi?

Mivel szereti a szokatlan helyzeteket, bármikor meglepheted egy bulival, ahol ő lehet a társaság középpontja. Egyenlő félként szereti kezelni az embereket, ezért ne rendeld magad sem alá, sem fölé, de add meg neki a kellő szabadságot. Légy nyitott az újdonságokra, ne botránkozz meg rajta sosem, de legalábbis ne adj ennek hangot. Ha esetleg beilleszkedési nehézségei adódnának egy közösségbe, finoman segíts neki. Mivel örök fiatal, és fűti a kalandvágy, örömet szerezhetsz neki egy raftingtúrával vagy egy közös bungee jumpingolással is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top