nlc.hu
Ezo
A romantikus Rák

A romantikus Rák





Milyen nő vagy?

Mélyen érző és nagyon sérülékeny vagy. Az a romantikus nő, aki lágy, gyengéd, és alkalmazkodik a partneréhez. Elővigyázatosan és visszafogottan viselkedsz, ám ha megkapod azt a szeretetteljes és biztonságos környezetet, amire vágysz, akkor a lehető legodaadóbb tudsz lenni. Erősen ingadozik a hangulatod, amit a környezeted gyakran nem tud követni, és emiatt szeszélyesnek, hisztérikusnak is tarthat.
Kiskorodtól szégyenlős vagy. Naiv, gyermeki énedet felnőttként is őrzöd, szíved szerint nem is nőnél fel. Örülnél, ha sosem kellene felelősséget vállalnod a tetteidért. Gazdag a fantáziád, sokszor az általad teremtett álomvilág ment meg az élet durva és hideg valóságától. Éppen ezért nehéz feladat számodra önállóvá válni és felnőni.


Hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?

Mindig szeretnél a szerelmed közelében lenni. Vágysz a szeretetre, az odafigyelésre és a hűségre. Ha nem kapod meg a vágyott törődést, szeszélyességeddel zsarolod ki a másikból.
Ha egy határozott, karizmatikus társat találsz magadnak, hajlamos vagy függővé és önállótlanná válni mellette. Gyerekes módon megsértődsz, ha egy hozzád közel álló ember megbánt, és még akkor is duzzogsz, mikor már senki sem emlékszik az esetre.
Megszenveded az elválást, de már a párkapcsolatod legkisebb megingása is megsebez. Ha úgy látod, hogy már nem megmenthető egy kapcsolat, fejvesztetten veted magad egy új viszonyba, csak hogy a biztonságot minél előbb megtaláld.


Így éled meg az anyaságot

Gondoskodásra, anyaságra, fészekteremtésre születtél. Szükséged van a nyugalomra, a családi biztonságra, és szeretsz otthon időzni. Különösen gyermekszerető anya vagy, valószínűleg minden gondolatod az utódod körül forog. Engedékenység és melegszívűség: ezek a nevelési elveid. Hajlamos vagy saját magadat is feláldozni, ha az ő vágyairól van szó. Minden döntésedben a család érdekeit, érzelmeit helyezed előtérbe.
Kotlósként védelmezed a kicsiket, akkor is, amikor már nem igénylik. Szinte megsértődsz, amikor önálló útra akarnak térni. Érzelmileg még felnőttként sem tudod őket elengedni. A családoddal való túlzott foglalkozás miatt elhanyagolhatod magad nőként, és mártírrá is válhatsz.


Mit vár tőled a Rák Holdjegyű férfi?

Ő az, aki egy kellemes nyári délutánon, egy tóparton romantikázva felemlegeti, hogy „bezzeg most milyen jól érezzük magunkat együtt annak ellenére, hogy három éve nagyon megbántottál azzal, mikor csak egy óra késéssel hívtál fel.” Ha vele akarsz együtt élni, meg kell szoknod, hogy a sérelmeire mindig és minden körülmények között képes emlékeztetni. Éppen ezért lehetőleg ne sértsd meg, mert sosem felejt.
Azonban kenyérre lehet kenni, ha értékeled az erőfeszítéseit, és hagyod magad szeretni. Az érzelmek az ő igazi világa, nála jobban senki sem tud otthont teremteni a szónak minden értelmében. Tehát sose felejtsd el ébredés után megölelni, egy rossz nap végén megsimogatni, és az sem árt, ha nagy családról szóló álmokat dédelgetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top