nlc.hu
Ezo
Ha a sorsszámod hetes

Ha a sorsszámod hetes

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, s miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetõségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.




 7-es sorsszám








Széles érdeklődési köröd, kitűnő ötleteid komoly segítségedre lesznek boldogulásod során. Gondolkodási módod jellemzően eltér másokétól, szereted a nehezebb, problémásabb utat választani a célok eléréséhez. Nagy problémád, hogy jobban bezárkózol a kelleténél, még közvetlen környezeted is nehezen ismer ki téged. Bár úgy érzed, hogy épp ezzel a világ előli elzárkózással tudod megvédeni magad, azonban ebben igen nagyot tévedsz, hiszen ha szükséged van a segítségre, sokszor még a hozzád legközelebb állók sem veszik ezt észre. Fontos számodra, hogy sikereket érj el, de hidd el, ha képes lennél csapatban dolgozni, gyorsabban jönnének az eredmények. Meg kell tanulnod kinyílni, és kommunikálni környezeteddel.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top