nlc.hu
Trend
Ana története

Ana története

A fiatal tehetség 12 évvel ezelõtt látta egy tenisziskola reklámját a televízióban, megjegyezte a telefonszámot, majd addig kérte édesanyját, míg az fel nem hívta a sportklubot, és kért egy teniszórát lányának.




A még mindig csak a 18. évében járó szerb teniszezőnő mára már Marija Sharapovával együtt a női tenisz egyik legjegyzettebb alakja.

Wimbledonban juniordöntőt játszott, egy WTA-tornagyőzelemmel büszkélkedhet. Az idei augusztusi Rogers kupa döntőjében Ana lenyűgöző, 6-2, 6-3-as győzelmet aratott a most 26. évét betöltő svájci Martina Hingis felett. Kiváló teljesítményével Ana Ivanovic a világranglista 14. helyére ugrott. Célja, hogy az első 10-be kerüljön.

“Az én sportágamban a fizikai és mentális igénybevétel igen nagy, így nincs időm azon aggódni, hogy az izzadásgátlóm olyan teljesítményt nyújt-e, amire szükségem van. A sok rám figyelő tekintet mellett tökéletesen meg kell bíznom a termékekben, amelyeket választok. Az adidas action3 mögött lévő technológia briliáns. Amikor az adidas action3-t használom, tudom, hogy teljesíteni fog, és én arra koncentrálhatok, ami a leginkább számít – a játékra.


Imádom, hogy nem hagy fehér foltot, sőt, még a bőrömhöz is gyengéd. Nekem az adidas action3 a győztes formula: ha jól érzem magam, erősebbnek érzem magam és a teljesítményem is jobb.
”









Ana az elsők között próbálhatta ki az adidas action3 dezodort, de a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk. Teszteld, hogy a te életedben adódó helyzetekben is megállja-e a helyét és írd meg a véleményed.

A 10 legjobb történet beküldőjének ajándéka egy 20 000 Ft-os adidas sportruházat vásárlási utalvány.


További információk és játék a www.action3.hu oldalon!



 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top