nlc.hu
Életmód
A lélek nyelve: a betegség

A lélek nyelve: a betegség

A kórképek értelmezése és a betegség adta esély. A legrettegettebb betegségek, a sclerosis multiplex és az Alzheimer-kór mögött is feldolgozatlan lelki sérülések rejtõznek, és ezeket felismerve, meggyógyítva lehet kezelni, megelõzni magát a betegséget is.













Dahlke-Dethlefsen Út a teljességhez c. könyve folytatásának tekinthető A lélek nyelve: a betegség, amennyiben ugyanazt tűzi ki célul: segítségével ismerje fel az olvasó annak szükségességét, hogy betegsége tüneteit saját maga is értelmezze, így megtalálva a háttérben álló lelki okokat. A legrettegettebb betegség, a sclerosis multiplex, a Parkinson-kór és az mögött is feldolgozatlan, kezeletlen lelki sérülések rejtőznek, és ezeket felismerve, meggyógyítva lehetne kezelni, megelőzni, enyhíteni magát a betegséget. De szó esik a könyvben a pajzsmirigy-zavarokról, a gerincoszloppal és az ízületekkel kapcsolatos problémákról, és azokról a látszólag banális ügyekről, mint a korpásodás, a lábgomba.


Magyar Könyvklub
Ár: 1990 Ft


 


 


 







A szerkesztő olvasónaplójából


Már az első résznek nevezhető Út a teljességhez könyvet is rongyosra olvastam, s ami nem elhanyagolandó: édesanyám adta a kezembe annak idején. Bár nem mondhatom, hogy a teljes tudatosság jellemez egészségi állapotommal kapcsolatban, de azt leszögezhetjük, alapjaiban változtatta meg a nézeteimet a betegségekről, a lélek finommozgásairól és a testszimbolikáról. Mindenkinek ajánlott, aki a pirulákon túl is szeretne látni és érteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top