nlc.hu
Nyereményjátékok
Ismerd meg az Electrolux porszívóit!

Ismerd meg az Electrolux porszívóit!





Electrolux Accelerator
Takarítás egy Ferrari sebességével. Porszívó vásárlásakor a fogyasztók számára kiemelten fontos szerepet kap a döntésben a szívásteljesítmény, a hosszú kábel vagy a könnyű mozgathatóság. Azt azonban még kevesen tudják, hogy mi a hasonlóság egy Ferrari F430 és egy porszívó között.

Az Electrolux Accelerator porszívóban 300 km/óra sebességre gyorsítják fel a levegőt – amely megegyezik egy Ferrari sebességével – és így a centripetális erő választja szét akár a legkisebb porszemcséket is a tiszta levegőtől. A kosz tehát a forgás segítségével távozik egy átlátszó, könnyen kivehető és tisztítható tartályba, így jól látható a tisztulás és még a porzsákról sem kell gondoskodni.







Ergorapido Cyclonic 2in1
Az Ergorapido Cyclonic 2in1 egy multifunkciós készülék szuper flexibilis szívófejjel. A konyhaasztalon, a székeken és a padlón maradt morzsák feltakarítására éppúgy alkalmas, mint a szőnyeg, vagy parketta takarítására.
A Cyclonic 2in1 lelke a kéziporszívó.
Használható különböző felületek, bútorok vagy az autó kiporszívózására. Helyére pattintva kéziporszívót, máris egy nyeles porszívóval folytathatod a lakás padlófelületeinek takarítását.
A kényelmes használatot a vezeték nélküli konstrukció biztosítja, így nem kell külön figyelmet fordítani a kábelre, miközben hátrafelé araszolsz a szobában. Számos más technikai újdonsággal is rendelkezik az Electrolux Ergorapido porszívója, hogy maximálisan megfeleljen takarítási szokásaidnak. Az új szívófej, 360 fokban elfordítható, így nagyobb területen képes felszívni a port. A motorral működtetett kefének köszönhetően könnyedén felszedi a hajszálakat, szőröket (macskatartók figyelmébe!!!) a padlóról és a kárpitról.
A szívófej elején található görgők a könnyű irányítást teszik lehetővé, a dupla csatlakozású padlóápoló fej segítségével pedig egyszerűen körbeporszívózhatóak a bútorok.
A nyomás változására a szívófej érzékeli a felszín változásait és kitűnően idomul a kemény padlóhoz vagy szőnyeghez.

Mindamellett, hogy a termék számos praktikus funkcióval rendelkezik, nem elhanyagolható tény, hogy esztétikailag is jelentős alkotásnak tekinthető.
A termék 2005-ben elnyerte a Reddot Formatervezési Díjat, vagyis nem kell a szekrény mélyén rejtegetni, vagy a sufniban, hanem a töltőjén tárolva akár a lakás dísze is lehet.


Twin Clean




A Twin Clean a világ első olyan porszívója, amely kitisztítja saját szűrőjét. Ha ehhez még hozzávesszük a könnyen üríthető portartályt, és a speciális szívófejet, talán átértékelhetjük a porszívózásról eddig alkotott véleményünket.

A Twin Clean egyedülálló, kettős HEPA-szűrőrendszerrel rendelkezik. Egy időben mindig csak az egyik szűrő aktív, míg a másik tartalék szűrőként funkcionál. Amint az aktív szűrő elkoszolódik, ez az információ megjelenik a készülék kijelzőjén. Egyszerűen ki kell nyitnia a készüléket, egy fogantyúnál fogva kihúzni a tartályt, és megfordítani úgy, hogy a másik szűrő kerüljön a megfelelő helyre. Ezután a rendszer aktiválásával az elkoszolódott filtert a készülék megtisztítja. Porszívóznia mindenkinek kell, de miért kellene használt szűrőkkel is bajlódnunk?

A Twin Clean számtalan további olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megkönnyítik, és hatékonyabbá teszik a porszívózást. A szívófej automatikusan alkalmazkodik a porszívózni kívánt felülethez, és az alacsony felépítésnek köszönhetően az ágyak, szekrények alatti rész is könnyen elérhető. Az alacsony kialakítású Max pick-up szívófej szinte vonzza a port maga körül ahelyett, hogy maga előtt tolná azt. A készülék a maximális tisztítási hatékonyság növelésének érdekében „Max Pick-Up” rendszerrel rendelkezik. Ez egy szélesebb, ütésálló és légmentes illesztésű csövet és fogantyút jelent, melyek mindegyike az optimális légbeszívást szolgálja.


Electrolux Ultra Silencer




Az Electrolux Ultra Silencer készüléke a világ leghalkabb porszívója, így használatával redukálhatjuk a minket érő napi zajhatásokat.

Az által, hogy az Ultra Silencer halkabb a többi porszívónál, nemcsak saját magunkat kíméljük a zajtól, hanem közvetlen környezetünket is.

A halk légfúvó-rendszer, a nagy teljesítményű motor hatékony szigeteléssel és az aerodinamikailag megtervezett légcsatorna, az innovatív, csendes készülék működésének alappilléreit alkotják. Ez jelenleg a legcsendesebb Electrolux porszívó. Az új Ultra Silencer zajszintje pontosan hat decibellel kevesebb a többi porszívóénál. Ez azt jelenti, hogy négyszer halkabb társainál. Persze, csendesen kellemesebb takarítani.
Felmerülhet a kérdés, hogy ilyen alacsony zajszinttel hogyan takaríthatja fel hatékonyan a port a készülék. A tökéletesített légfúvó-rendszer a nagy és aerodinamikailag megtervezett légcsatornával biztosítja a megfelelő szívási teljesítményt. A hatékony szigetelések a legkisebb szintre csökkentik a levegőszivárgást. A szívófej biztosítja az alacsony zajszintet az S-bag papírporzsák pedig tökéletesíti a kiáramló levegő szűrését.

A csendes üzemmód mellett a tervezők külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a készülék használata kényelmes is legyen. Az automata kábelcsévélés funkció visszahúzza és újracsévéli a kábelt, így nem kell külön figyelmet fordítani a hurkokban heverő zsinórra porszívózás közben.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top