Mézeskalács

Likõrös narancskrém

Hozzávalók 10 személyre:



  • 1 narancs reszelt héja,
  • porcukor,
  • 2 ek. Grand Marnier likőr,
  • 4 dl tejszín vagy tejszínhab.

Elkészítés:


A narancshéjat, porcukrot és a likőrt a tejszínnel simára-habosra keverjük. Ha tejszínt használunk, 4 evőkanál porcukorral dolgozzunk, ha tejszínhabot, akkor 2 evőkanál cukorra van szükség.


Elkészítés: 5 perc











Már kapható a Nők Lapja Konyha téli száma!







A tartalomból:


Ünnepi szárnyalás: Márton-napi lúdtól a karácsonyi kacsáig
Adventi sütik Lajos Maritól
Töltött tekercsek: húsos, piskótás, tojásos
8 hagyma hagymával


Mellékletben: Ajándékötletek Stahl Judit legújabb könyvéből!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top