nlc.hu
Nyereményjátékok
Versace, a luxus szimbóluma

Versace, a luxus szimbóluma

A Versace …családi tulajdon melynek Gianni halálát követõen, húga -Donatella Versace- lett az igazgatója. Donatella 1955-ben született, egy négygyermekes arisztokrata család legkisebb gyermekeként.

Gianni karrierje kezdeteitől fogva kikérte húga véleményét legfontosabb döntéseiben, így Donatella ügyessége és elkötelezettsége a cég fontos építőköve lett. Kiegészítőket kezdett tervezni, majd 1993-ban bemutatta a Versace Young nevű gyerekkollekcióját, majd a Versus márka vezető divattervezője lett.
Ahogyan Gianni színház-, opera- és balettművészet iránti szenvedélye beépült ruháiba, úgy vitte tovább Donatella a Versace művészetekkel való összefonódásának hagyományát, és bővítette ki a kortárs zenei világgal. Ennek köszönhetően olyan nagy nevek reklámozták a Versace-alkotásokat, mint Sting, Madonna, Bon Jovi és Courtney Love. Donatella átvezette a Versace-márkát az új évezredbe, ma ő a Versace Csoport alelnöke és kreatív igazgatója.

A ruhatervezés mellett ékszerek, kiegészítők, illatok, kozmetikumok és bútor is szerepel a Versace portfólióban.






VERSACE – BRIGHT CRYSTAL
„Olyan Versace illatra vágytam amely csábító és üde mint az összes parfüm amit imádok. Bright Crystal elegáns csomagolása egy friss és „virágzó”illatot rejt.”
Donatella Versace

Puszta érzékiség, kristály és csillogás: Versace bemutatja a Bright Crystal-t, mely egy friss és vibráló karakterű, ritka és becses ékszer.
Elbűvölő és érzéki illat a Versace nőnek aki erős, önbizalommal teli mégis nőies, érzéki, s olyan illatban szeretne fürdőzni mely jegesen friss, s a gránátalma lédús és színes magjaira emlékeztet. Az illat melyben a magnolia, a bazsarózsa, a lótuszvirág buja elegye a borostyánnal keveredik.
Luxus érzetet kelt az üveg a kristályos csillogással és a kupak gyémánt formájával. Az elegáns és pompás „öltözet” -rózsaszínbe burkolva- idézi a Versace Bright Crystal illatát.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top