nlc.hu
Valentin-nap
Új Norah Jones album az év elején!

Új Norah Jones album az év elején!

Mindenképpen a 2002-es év egyik szenzációja volt Norah Jones debütáló albuma, a Come Away With Me, melyet nem kevesebb, mint nyolc Grammy-vel tüntettek ki! Egészen idáig egy gyakorlatilag ismeretlen énekesnõvel volt dolgunk, de ez a lemez egy csapásra fordulópontot hozott Norah Jones életében!




Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az elmúlt években a Grammy-díjak mellé, még bezsebelt két World Music Awards-ot, egy Brit Award-ot, és egy Echo-t. A lemezeiből pedig, több mint 30 millió példány fogyott el világszerte.

Nos, ez a New York-i énekesnő most új albummal jelentkezik, ami Not Too Late címmel jelenik meg, január 31-én. A sorrendben harmadik nagylemezt a Thinking About You című single harangozza be, mely le is tölthető a T-Online vagy a Songo zeneáuházakból.

Az 1979-es születésű, és Ravi Shankar, a híres szitárművész vérét az ereiben hordozó Norah így nyilatkozott a legújabb albuma létrejöttéről:

„Nem igazán volt tervbe véve egy harmadik lemez. Kb. 4 különböző bandában



játszottam, ami igazán szórakoztató volt. Majd ismét elkezdtem zenélni a barátaimmal, és újból azt a megszokott, New York-i muzsikus életet élni, bárokban fellépni, stb. És közben megszülettek ezek a dalaim, és ha nem is rögtön az elején, de úgy félúton azt gondoltuk, hogy ez lehetne akár egy nagylemez is.
”

„Ezek a dalok inkább kifejezik a valódi énem, mint az előzőek, mivel ezeket én írtam. És azt hiszem, hogy dalszerzőként most sokkal jobban ki tudok fejezni dolgokat. Már az első lemezemen is voltak kedves, szeretnivaló dalok, de nyomukba sem érhetnek a mostaniaknak

„Nagyon büszke vagyok erre az albumomra. Valahogy sokkal közelebb állónak érzem magamhoz. Persze, a zenészek is nagyon fontosak, mégis úgy érzem, ez most egyenesen belőlem szól. Azt hiszem, sokat fejlődtem zeneileg, és erre büszke vagyok.”







Aki kíváncsi erre a különleges énekesnőre, és 13 új dalára, az keresse a Not Too Late című albumot január 26-tól a lemezboltokban! A limited deluxe edition-höz DVD is jár!

© Janurik János

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top