nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 12. hétfõ)

Napi horoszkóp (02. 12. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars az égi horoszkóp harmadik házában áll. Nemcsak ma, hanem egész héten jellemző lesz rád, hogy nehezebben tudod megfogalmazni a többiek számára, hogy mit vársz el tőlük. Pedig sok jó gondolatod van, csak nem tudsz törődni a részletekkel, mert nyugtalan és ideges leszel. Erre nemcsak a munkahelyeden érdemes odafigyelned, hanem a párkapcsolatodban is.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz még a Halak jegyében vendégeskedik. Sokkal jobban a háttérben szeretnél maradni, mint máskor. Kicsit nehezebben engeded be az új impulzusokat az életedbe, pedig ezek inspirálni tudnának. Minden eseményre menj el, ahova meghívnak, nem tudhatod, melyiken toppan be egy új szerelem az életedbe. Ne ijedj meg egy ilyen dologtól, hiszen mindenkinél váratlanul alakul ki a vonzalom. Érdemes elkezdened egy új kapcsolatot.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Halak jegyében, egy nagyon érzékeny jegyben áll. Igen érzékeny napod lesz, ami azért különleges, mert máskor inkább az értelem dominál abban, ahogy az életedet szoktad vinni a hétköznapokban. Lehet, hogy egy szerelem ébreszt rá, milyen nagyon sérülékeny tudsz lenni.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a Nyilas jegyében áll, ebben a pozitív, tüzes jegyben. Talán emiatt éppen azt az arcodat szeretnéd eltitkolni, amely meghatározza a személyiségedet. A legszívesebben letagadnád, hogy érzékeny és sebezhető vagy, pedig ez a tulajdonságod adja az eszköztáradat is, amellyel harcolni tudsz.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap sajnos nem tudja a legjobb hatását kifejteni a Vízöntő jegyében, ráadásul kellemetlen fényszögben áll a Szaturnusszal. Nemcsak ma, de egész héten jellemző lehet majd, hogy nagyon szeretnéd szabályozni a saját szenvedélyes énedet. Valószínűleg nagyon is hat rád valaki, teljesen függetlenül attól, hogy ez célszerű-e, vagy sem…







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll az Uránusszal. Bár a két bolygó elvileg harmonizál egymással, ma téged mégis idegesíteni fognak. A családi környezeted igen nagy erővel támad majd neked valamiért, és érdemes ezen a területen elsimítani a feszültségeket. Megvan erre minden esélyed, hiszen sokkal jobban tudod szabályozni indulataidat, képes leszel uralkodni nemcsak a helyzeten, de magadon is.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a Halak jegyében kezdi ezt a hetet. Végre sikerül majd rendezned baráti kapcsolataidat, s tisztáznod ezt az életterületet. Kiderül majd az is, hogy kik azok az emberek, akikkel hosszabb távon is együtt tudsz működni. Nem árt tudnod azt sem, kivel számíthattok egymásra, kik az igazi barátaid.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó ma nagyon árván érzi magát, nem kapcsolódik egyetlen bolygóhoz sem. Egyáltalán nem szenvedsz önbizalomhiányban. Sőt, talán túlságosan is hiszel abban, hogy mindig és minden helyzetben megállod a helyed. Sajnos előfordulhat, hogy egy családi konfliktus ébreszt rá arra, hogy neked is fejlődnöd kell.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma három bolygó is veszekszik a Jupiterrel, mit sem törődve azzal, hogy ő uralmi helyzetében áll a Nyilasban, és ő az erősebb. A következő időszakban te is erőteljesen jelensz meg a világban, s azt mutatod mások felé, hogy nagyon erős egyéniség vagy. Talán egy kicsit sokat vállalsz fel, s nem nagyon marad időd arra, hogy érzelmileg feltöltődj.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz ma a legmagasabb ponton áll, így ő a legerősebb. Minden jel arra mutat, hogy meg kellene szabadulnod praktikus énedtől, amely nagyon racionálisan közelíti meg az életet. Nagyon erős vágyat érezhetsz magadban arra, hogy az élet spontán, örömteli oldalát is felderítsd egy kicsit, akkor is, ha a pályádon most apróbb kudarcokat kell elszenvedned.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz ma segít a Merkúrnak másokkal összeveszíteni téged. Ezért ma a kommunikációra kicsit jobban oda kellene figyelned. Talán túl direkt módon fejezed ki a véleményed. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, és félelmet keltesz bennük. Talán jobb lenne ezt az energiát valamelyik küzdősportban levezetni.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz ma együtt áll a Nappal. A Neptunusz uralja a megtévesztéseket, a rózsaszín szemüveget, az illúziókat. Ma valószínűleg megtapasztalod már az érzékenységet, felismered mások szükségleteit is. Próbálj meg ne csak az anyagi világban gondolkodni, mert ha ez nem sikerül, akkor számolnod kell a kimerültség veszélyével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top