nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 21. szerda)

Napi horoszkóp (02. 21. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Arra kellene vigyáznod, hogy csak úgy ne pazarold a szeretetedet akárkire. Lehetséges, hogy gyengéd érzelmeket fogsz táplálni egy olyasvalaki iránt, aki még csak meg sem közelíti az elvárásaidat. Lehet számos belső értéke, de ha külsőleg nem felel meg az eddigi elvárásaidnak, később ebből bajok származhatnak. Ne hunyd le a szemed ezek előtt a problémák előtt, főleg ne annak érdekében, hogy végre legyen egy komoly kapcsolatod.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz otthon ülővé vált. Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben töltöd partnereddel a mai estét. Amennyit adsz az érzelmeidből, annyit vissza is fogsz kapni, és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos vagy a féltékenykedésre, önzésre vagy a birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti és kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem teszel valamit ellene.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Eredeti ötletekkel bombázhatod ma a környezetedet, sugárzó megjelenéseddel pedig akár idegen emberek figyelmét is magadra vonhatod. Sokat tudsz dolgozni, főleg, ha nem is figyelsz kollégáid csipkelődő megjegyzéseire. Most csak a feladataidra koncentrálj, a jövőre nézve fontos dolgok történhetnek. Lehetséges, hogy jelentős pénzösszeghez jutsz.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az elvégzendő házimunka látványa bosszanthat ma. Nincs sem időd, sem kedved hozzá. Kérj segítséget! Családodat is vond be a munkálatokba, vagy keress egy „külsőst”. Lelkiállapotod megjelenésedben, arcvonásaidban is tükröződni fog. Ma számos barát vehet körül, értékeld a segítségüket, hogy mindig melletted álljanak, ha szükséged van rájuk.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap már a Halak jegyében úszik. Nem érzi jól magát a tenger vizében. Tartsd nyitva a szemed és a füled. Eddig észre nem vett dolgokat, szokásokat figyelhetsz meg. Szavaidat is okosan kellene megválogatnod; akármit is közölsz másokkal, ne akárhogyan tedd azt. Fektess kiemelt hangsúlyt az együttműködésre.









 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr sok tennivalót találna otthon is, nem szívesen mégy ma a munkahelyedre. Nehezebben kezeled a konfliktushelyzeteket. Kissé megértőbben, kompromisszumokra készen kellene a vitás ügyekhez hozzáállnod. Ne mindig magadból indulj ki, senki sem lehet annyira beosztó, mint te. Fiatalabb rokonodat türelmesebben tanítgasd a pénzkezelés művészetére.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai napon a Vénusz egyetlen jó fényszöget sem kap. Sajnos nem töltheted idődet aktív szórakoztató programokkal. Rendezned kell gondolataidat és terveidet. Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot. Jól tudsz alkalmazkodni, ám most még nagyobb szükséged lesz simulékonyságodra. Készülj fel arra, hogy komoly próbáknak teszik ki képességeidet, szaktudásodat.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sajnos a Vénusz még ma sem akar megbocsátani a Plútónak. Lehet, hogy egyes kapcsolataid, legyenek azok akár pénzügyiek, akár szerelmi kapcsolatok, véget kell érjenek, viszont más egyéb kapcsolataid megerősödhetnek. Szerelmi téren ma erős kísértést érezhetsz arra, hogy félrelépj. Jól gondold meg, lehet, hogy nem éri meg, mert egy ilyen bolygóállásnál kezdődő új kapcsolatok nem maradnak tartósak.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter ma egy egyenlő oldalú háromszög, úgynevezett királytrigon egyik csúcsában áll. Ez nagyon jó lehetőségeket kínál neked. Ma a dolgok gyakorlati oldala fog foglalkoztatni, minden szálat a saját kezedben tudsz tartani, vagyis te irányítod az életedet, kellő türelemmel és körültekintéssel tudsz előrehaladni. Ilyenkor az a legjobb, ha csak és kizárólag magadra hallgatsz, egyedül kell a dolgaidat elrendezni, egyedül kell terveket készíteni, és jó lenne azt is eldöntened, hogy mit szeretnél a következő 12 évben elérni.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz most egy királytrigon csúcsán áll, ez egy rendkívül kellemes bolygóállás. Ha rosszul kezdődött is a napod, bizonyára jól fog végződni. Lehetséges, hogy óriási erőfeszítésedbe telik megfelelni minden kötelezettségednek, mégis próbáld a legtöbbet kihozni magadból. Váratlanul találkozhatsz egy régi barátoddal is, ki tudja, ez alkalommal talán több is kialakul köztetek, mint barátság.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy barátod igazán kedves módon tesz majd tanúbizonyságot az irántad való hűségéről. Ha valamit el kell halasztanod a későbbiekben, ma jól tennéd, ha értesítenéd az érdekelteket írásban is. Az emberek a gondoskodásodat látványosan fogják meghálálni. Csak olyan ügyfelekkel köss üzletet, akiknek makulátlan a hírnevük, és lehetőleg kerüld el az ismeretlen dolgokat.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Mindkét uralkodó bolygód, a Jupiter és a Neptun jó hatással vannak most egymásra. Nyugodtan adhatsz pénzt kölcsön, akár egy nagyobb összeget is olyan embernek, akit mélyen becsülsz és tisztelsz. Nagyon hálás lesz érte. A képességed, hogy felismered másokban a valódi értékeket, fokozott hangsúllyal bír a mai napon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top