nlc.hu
Ezo
Sorsfordító találkozás

Sorsfordító találkozás

A karma törvénye szerint a lélek vergõdése sohasem hiábavaló, hiszen a küzdelmek során szerzett tapasztalatokból gyarapszik és fejlõdik. A legnagyobb kínlódásokból indulnak a legnagyobb változások.








Cikkünk Izing Klára új könyvéből, Az asztrológus karmikus történeteiből közöl részletet.
Itt olvashatsz részletesen a könyvről »





Ára: 1900 Ft
Megrendelhető » 

Megvásárolható minden nagyobb könyvesboltban és a Sanoma Magazin Centrumban: Budapest III. ker., Montevideo u. 9.
Edina mindig irigyelte azokat az embereket, akiknek voltak céljaik. Amikor elvégezte az általános iskolát, a nem túl jó bizonyítványával a szakmunkásképzők között válogathatott. A munkába állás után ismerte meg azt a fiút, akivel ha nem is voltak mélyen szerelmesek, de remekül kijöttek egymással, és házasságot kötöttek. A fiú pénzéből vettek egy lakást, a költözés után Edina teherbe esett, majd az ötödik héten elvetélt. Ezután döntöttek a teljes lakásfelújítás mellett, és gondolták, ha már minden készen áll, jöhet a baba. Az otthonban zajló munkálatok során ismerték meg Sárit, a dekoratív, kedves lakberendezőt, aki a fiatalasszony barátnője lett.

Az élet első terve

Az otthonszépítés után Edina hőmérőzött, és napra pontosan kiszámította az ovuláció, illetve a szeretkezés idejét, így aztán ismét teherbe esett. Annyira elhomályosította szemét a babavárás boldogsága, hogy nem vette észre, amint férje és Sári között szárba szökkent a szerelem.







A negyvenéves Sári, amint összejött Edina férjével, életében először terhes lett. Edina kislánya és Sári kisfia három hónap különbséggel, ugyanazon a napon, órában és percben jött a világra. A férj elhagyta a feleségét és a kislányát, odaköltözött Sárihoz és a kisfiához. Hét közben sűrűn látogatta az elhagyottakat, hétvégenként a gyermekkel szervezett közös programokat. Az öt horoszkóp egybevetése érdekes képet mutatott. Hiába volt a történetnek öt szereplője, egy előző életekre visszanyúló, nagy karmikus hármas – Edina, a kislány és a kisfiú – találkozásról volt szó a jelenben, amelyhez az apa és Sári csak asszisztált.

A sors drámája


A kislány azért született, hogy Edina megtanuljon célokat kitűzni maga elé, hiszen a gyermektervezés volt élete első terve. A kisfiú azért jött más anyától a világra, hogy Edina akaratát életre hívja, amellyel később elérhette a céljait. A kisfiú születése drámai helyzetet okozott a családban, mégis az ő születése indította el féltestvérét és Edinát a fejlődés útján. Az apa az új családja mellett képtelen volt eltartani a régit, ezért Edinának vissza kellett mennie dolgozni. De a cégnél nem tudták a korábbi munkakörébe visszavenni, ezért rohamléptekben egyszerre kezdett el nyelvet tanulni és könyvelni. Aztán következett a PR-koordinátor tanfolyam, a marketingmenedzser-iskola és végül a közgáz egyetem. Edina céltudatos, határozott nővé érett, akiből vezető lett, és ma már nemcsak a saját, hanem a beosztottai életét is irányítja. Edina a kisfiú születésének köszönheti azt is, hogy egyetemi tanárában megtalálta élete párját.










Lélekpár két családban


A kisfiú nemcsak Edina, hanem a féltestvére életét is megváltoztatta. A kislány úgy érezte, hogy anyja a munkája és a vizsgái mellett nem figyel rá. Ez szorgalmas tanulásra és a versenysportban kiváló teljesítményre sarkallta, amivel tényleg kivívta anyja csodálatát. Amint az anya újra férjhez ment, a kislányt a siker útján öccse rajongása vitte tovább. A két gyermek ugyan három hónap eltéréssel született, de a csillagok állása szerint lélekpárok, akik életük végéig gondoskodnak egymásról.
Az apa az idő elteltével egyre magányosabb lett, mert a gyermekei egymásra, nem pedig rá számítanak.
Sári átélhette az anyaságot, és újra a hivatásának él. Edina pedig megtalálta helyét a világban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top