nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 27. kedd)

Napi horoszkóp (02. 27. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Mars ma a X. jegyben tranzitál. Ne ragaszkodj nagyon ahhoz, hogy minden a megszokott rendben menjen. Néha egy-egy kedves szó vagy gesztus most sokkal célravezetőbb lehet, mint a hatalom fitogtatása. Ne támadj senkit éles kritikával mostanában, messzire kerüld el még a látszatát is az olyan helyzeteknek, amelyek sértődésre adhatnának okot.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma a 12. házban kezdi a napot. Kicsit neked is vissza kellene vonulnod, legalábbis amíg a Vénusz nem ér el a felkelőponthoz. Próbálj meg új megközelítésből tekinteni a háttérben meghúzódó eseményekre, és hamarosan megtalálod majd a módját, hogy járhatnál túl azoknak az embereknek az eszén, akik eddig csak ártani próbáltak neked. Azokkal az emberekkel, akiket eddig még nem láttál, légy sokkal óvatosabb.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma számára ellentétes jegyben, a Halak jegyében áll. Ez feszült idegállapotot mutat, de próbálj meg sokkal türelmesebb lenni, és lehetőleg ne sürgess semmit. Bár ezen a napon kilátásaid nem nevezhetők éppen olyan fényesnek, mint amilyennek tűnnek, szerencsére mindazt hamarosan megkapod, amire vágysz. Igaz, ideiglenesen visszaesést tapasztalhatsz ezen a téren, de az erőfeszítéseid egyáltalán nem hiábavalók.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Hold a Rák jegyében áll, de kellemetlen fényszögben. Ellenállhatatlan vágyat érezhetsz arra, hogy valamivel kényeztesd magad. De ha nem leszel képes ellenállni a kísértésnek, hogy megvásárolj valamit csak azért, mert szép, később mérhetetlenül megbánhatod majd a döntésedet, amikor nem tudsz megvenni egy dolgot, amire valóban szükséged is lesz. Ne adj kölcsönt sajnálatból, csak olyannak, akinek a megbízhatóságáról már meggyőződtél.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Neptunusz pontosan szemben áll a jegyeddel, sok problémának látszó dologgal találod szembe magad. Az apróbb kellemetlenségek megoldását halaszd egy későbbi időpontra. Foglalkozz inkább az igazán fontos ügyekkel, és ne hagyd, hogy bármi is elterelje erről a figyelmedet, legyen az bármilyen aggasztónak látszó dolog. A Neptun a VII. házban nem engedi figyelmedet a megfelelő helyen összpontosítani.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Születési uralkodód a mai napi horoszkóp 6. házában tranzitál, így ne csodálkozz azon, ha ki sem látszol a munkából. Felettébb elfoglalt és kimerítő napokra kell készülnöd. Szinte semmi időd nem marad a pihenésre vagy szórakozásra. A legnagyobb örömöd talán abban lesz, hogy módodban áll segítségére lenni egy nagy tekintélyű, tehetséges embernek, akinek szüksége van a te ötletes megoldásaidra.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Bolygóhalmozódás van a szerelmi házadban. Az Uránusz sajnos kedvezőtlen hatással lehet az érzelmi ügyeidre, az érzelmi spekulációidra, az oktatással kapcsolatos dolgaidra, valamint a fiatalokat, gyermekeket érintő kérdésekre. Próbáld végre kitörölni a gazdagságról és a hatalomról alkotott irreális vágyálmaidat, és élj inkább a jelennek, a mának. Ne vállalj felesleges kockázatokat.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Bárki legyen a telefon túlsó végén, te akkor is légy tömör, és lényegre törő, különben számolnod kell azzal, hogy egy súlyos félreértés ütheti fel a fejét az életedben, főleg most, amikor a fontos bolygók az „otthon”-házadban tranzitálnak. Győződj meg arról, hogy feltevéseid helyesek, mielőtt bármit is tennél. Bátran vállalhatsz ugyanakkor új kötelezettségeket, mert ezek a jövőben megkönnyítik az életedet.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az Uránusz az égi horoszkópban a te 3. házadból indítja a napját. Ez nagyon idegesít majd. Próbálj meg türelmesebb lenni, és ne hagyd, hogy mások idétlen eszmefuttatásai kihozzanak a sodrodból. Ne engedd meg azt sem, hogy mások miatt elhamarkodott döntésekre kényszerülj. Legjobb lenne, ha kiírnád egy kis cédulára az asztalodra, hogy ma csak magadra számíthatsz.








 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Mars az I. házadban tranzitál, ez felgyorsítja a mozgásodat, nem is kicsit. Legyél nagyon óvatos, nehogy a nagy sietségben valami végzetes hibát kövess el. A kapkodás – ami egyébként nem jellemző rád – ugyanis gondatlansághoz vezethet. A bolygók a „pénz”-házadban beszélték meg a találkozójukat, ez felhívja a figyelmedet az anyagi javak pontosabb kezelésére.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Halaszd el a fontos ügyeket későbbre, mert meglehetősen feszült a légkör körülötted, ilyen hangulatban pedig nem lehet jó döntéseket hozni. Miután a Neptun az I. házban áll, kerüld el az olyan helyzeteket, amelyekből adódóan mások lekötelezettjévé válhatnál. Tégy mindig legjobb belátásod szerint, és lehetőleg ne bocsátkozz vitába, még akkor sem, ha neked van igazad.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz ma reggel a 12. házba bújt el. Inkább köss kompromisszumot mindenkivel, ahelyett, hogy tovább gerjesztenéd a már egyébként is feszült helyzetet. Szükséged lesz minden hidegvéredre ahhoz, hogy tárgyilagos döntéseket tudj hozni bizonyos kérdésekben. Bármennyire is szeretnél már lezárni egy ügyet, ne hagyd, hogy a sietség miatt meggondolatlan legyél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top