nlc.hu
Szabadidő
Carpe diem!

Carpe diem!

Az élet néha csak egy hosszú harcnak tûnik, ahol ellenségeink a percek, az örökös rohanás.





A mindig vészesen közelgő határidők, a leküzdhetetlen vágy, hogy megvegyük a legújabb, ám méregdrága cipőt, találkozni egy baráttal, akivel már a harmadik időpontot egyeztetjük, összehozni egy vacsorát egy fiúval, és mindig kedvesen fogadni a szülők egyre zavaróbb és sokasodó hívásait.

Ahhoz, hogy biztosan ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, hogy aztán szép emlékeket őrizhess meg fiatalságodról, a legjobb, ha megfogadod a szakértőink tanácsait, akik lemondják, hogyan tudod belopni a spontaneitást életed minden területére.

A személyi trénerek azt mondják, hogy az emberek sokszor görcsösen ragaszkodnak terveikhez, és nem hagyják, hogy bármi is eltántorítsa őket eredeti elhatározásuktól. Az eredményorientáltság pozitív tulajdonság, ugyanakkor hibát is követhetnek el mindazok, akik egy idő után így belesüppednek a rutinba, és a nem várt, spontán lehetőségeket, talán a legjobb lehetőségeket hagyják ki az életükből. Van azonban néhány egyszerű szabály, amelyek segítségével egy csipet spontaneitást csempészhetünk életünkbe.

Mondj igent!
Ha az utolsó pillanatban hívnak meg egy bulira, ebédre vagy munkalehetőségre, és hagyatkozz az ösztöneidre ahelyett, hogy minden áron a terveidhez ragaszkodnál.





Itt szerelem van készülőben!
Legyen szó akár vakrandiról, akár romantikus vacsorára tervezéséről, légy megnyerő és vigyél egy kis spontaneitást a szerelmi életedbe! Soha sem tudhatod mi vár rád!

Állj készen a lehetőségre!
Ha epilátort használsz, akkor hosszú időre megszabadulhatsz a kellemetlen szőrszálaktól, a lábad sokáig sima marad, így még több idő jut majd magadra.

Éld az életed!
Szakíts időt a kikapcsolódásra és az álmodozásra! A lelkednek épp úgy szüksége van a feltöltődésre, mint a testednek a tápláló ételre. Teremts harmóniát az életedben és élvezz ki minden boldog pillanatot!

Hagyj időt magadra!
Oszd el az idődet azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak neked. Minden és mindenki más várhat!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top