nlc.hu
Szabadidő
E, mint Egyszerû Epilálás

E, mint Egyszerû Epilálás

Csillogó színekben a Braun leghatékonyabb epilátora, melyet a hosszantartó selymes bõrért terveztek. Ez a Braun Silk-épil Xelle.






A Braun Silk-épil Xelle-t azoknak a nőknek készítették, akik nem szeretik az idejüket vesztegetni a hosszas otthoni gyantázással, vagy vagyonokat költeni a kozmetikusnál, nem is beszélve a két gyantázás közötti várakozásról, amíg a szőrszálak megfelelő hosszúságúak lesznek. Amit viszont szeretnének, az a hosszantartó simaság érzése, és a hatékony szőreltávolítás, még a legkisebb szőrszálak esetében is. Ezt nyújtja számukra az Braun Xelle, valamint a lehetőséget, hogy mindig élvezni tudják az élet spontán pillanatait, tudva azt, hogy lábuk mindig tökéletesen sima, akár négy héten keresztül is.

A Braun Silk-épil Xelle még a legkisebb szőrszálakat is eltávolítja, és az egyedülálló masszázs-görgők segítségével finom nyomást gyakorol a bőrre a szőr eltávolítása előtt és utána, így csökkenti a kellemetlen érzést. A rugalmas fej segítségével pedig minden terület könnyen elérhető és simává varázsolható.





Xelle 5585 Mystic Purple ES Body & Face
tartalmazza valamennyi kiegészítőt, lila színben kapható
Ajánlott fogyasztó ár: 25,950 Ft

Xelle 5285 Lagoon Blue ES Body System
arcszőrzet eltávolító fej nélkül kapható, kék színben
Ajánlott fogyasztó ár: 23,030 Ft

Xelle 5275 Candy Pink Body System
rózsaszín árnyalatú, masszázs-görgőkkel
Ajánlott fogyasztó ár: 22,070 Ft

Xelle 5185 Emerald Green ES Solo
alapgép zöld színben
Ajánlott fogyasztó ár: 18,230 Ft

A Braun X’pert technológia, a SoftLift rendszer és a SmartLight olyan pozitív tulajdonságokat fognak össze, amelyek lehetővé teszik, hogy hosszú időn keresztül hihetetlenül sima maradjon a lábunk.
A páratlan X’pert technológiának köszönhetően az epiláló fejen negyven csipesz található (kétszerese a Braun korábbi modelljeinek), amely egy mozdulattal lényegesen több szőrszálat képes eltávolítani, mint bármelyik korábbi készülék. Az egyedülálló SoftLift rendszer segítségével akár a fél milliméter hosszú szőrszálakat is eltávolíthatjuk, így a gyantázással ellentétben, nem kell megvárni, amíg szőrszálak teljesen láthatóvá válnak. Az úgynevezett SmartLight lámpa pedig megvilágítja a szőrtelenítendő területet, így a legvékonyabb szálakat is könnyen észrevehetjük.


A Silk-épil Xelle 5585 modeljénél egyedülálló újdonság a keskeny Precíziós fej, amely kifejezetten a nehezen hozzáférhető, illetve érzékenyebb területek – mint például az arc, vagy a bikinivonal – szőrszálainak gyengéd eltávolításához lett kifejlesztve. Az eredmény: tökéletes szőrtelenítés tetőtől talpig.

Azért, hogy a kezdő epilálók helyzetét megkönnyítse a Braun, a Silk-épil Xelle néhány modelje Easy Start kezdő szettel kerül forgalomba, ami egy bőrgyógyászatilag tesztelt hűtőkesztyűt és egy kevesebb csipesszel ellátott fejet tartalmaz, így kevésbé kellemetlenek az első alkalmak és a bőr is könnyebben hozzászokik az epiláláshoz.







 Termékinformáció



















Egyedülálló X’pert technológia – gyors és hosszantartó hatás 

• 40 egyedülállóan elhelyezett csipesz (kétszerese a szokásos mennyiségnek), ami egyetlen mozdulattal több szőrszálat távolít el, mint bármely más epilátor

• Selymesen sima és szőrmentes bőrt biztosít akár négy héten keresztül
Fájdalomcsillapító hatás

• Az új masszázs-görgők segítségével csökken a fájdalomérzet

• A lábon kívül az érzékenyebb területeken, így a hónaljon, és a bikinivonalon is kíméletes
SoftLift rendszer

• A SoftLift rendszer a legrövidebb és a bőrön fekvő szőrszálakat is megemeli, és a gyökerüktől távolítja el azokat

• Már a legrövidebb, fél milliméteres szőrszálakat is eltávolítja 
A teljes testen alkalmazható (nem minden modell)

• A Braun Silk-épil Xelle Body System modeljeinél az epilálófej egy könnyed mozdulattal borotvafejre cserélhető, mely az érzékenyebb területek szőrtelenítéséhez ideális

• A Precíziós fej kifejezetten a nehezen megközelíthető, illetve érzékeny terülteteknek szőrtelenítésére fejlesztettek ki, mint az arc vagy a bikinivonal 
SmartLight

• Nagy szögben világítja meg a legvékonyabb szőrszálakat is, így biztosan nem kerülünk el egyet sem 
Kifinomult dizájn

• Extra divatos csillámos külső

• Négy színben kapható: Misztikus lila, Smaragdzöld, Cukor Rózsaszín és a Lagúna kék árnyalatokban

• Könnyen a kézbe illeszkedik, ezért egyszerű használni 
Rugalmas Fej

• Gyorsabb és hatékonyabb epilálás, hiszen egyszerre több szőrszálat távolít el 
Kiegészítők

• A kezdő szettben található egy kevés csipeszes fej, ami fokozatosan segíti a bőrt hozzászokni az epiláláshoz, a hűsítő kesztyűvel pedig elkerülhetjük az irritációt

• A tisztítókefe és a trendi táska segít, hogy epilátorod mindig csillogó-villogó maradjon


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 




 


 


 


 


 


 


 






Abban az esetben, ha mégsem lenne elégedett a megvásárolt Braun Xelle epilátorával, most 30 napos pénz-visszafizetési garanciát hirdet meg a Braun minden, 2007. január 1. és 2007. december 31. között vásárolt női epilátorára. Ha az akciós időszak alatt megvásárolt terméket az eredeti csomagolásban, a számlával vagy annak másolatával, valamint az alábbi címen beszerezhető kitöltött kuponnal együtt visszaküldi a következő címre, mi visszajuttatjuk Önnek a termék teljes vételárát!  

Chili Com Kft. / Braun akció
H-1145 Budapest, Varsó u. 4. Tel: 06-1/222-7322

 


 


 


 


 






 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top