nlc.hu
Trend
Két lépés egy cipõvel

Két lépés egy cipõvel

A Scholl már a kisbabák lábfejlõdésére is tud megoldást! Az egészséges lápápolás szakértõje egy újabb technológiát dolgozott ki, amellyel már kisbaba kortól odafigyelhetünk gyermekeink lábának egészségére.





A Mister Baby nélkülözhetetlen segítség a cipőcske kiválasztásában, hisz a 2 az 1-ben rendszer lehetővé teszi, hogy két méretet hidaljunk át egy cipővel már 17-es mérettől.

Ez a technológia megoldja a korai gyerekkorban előforduló gyakori cipővásárlás kérdését a cipőben található méretre vágható talpbetétnek köszönhetően. Puha gumi talpbetétje és valódi bőr cipőtalpa biztosítja a baba kényelmét. Így garantált a minőségi lábviselet gyermekünk számára, ráadásul féláron!






Lábunk egészségének megőrzése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a mindennapi kényelem szinte természetesnek tűnjön. Minél korábban választjuk ki tudatosan cipőnket, annál inkább garantált ennek az egészséges állapotnak a megtartása. Kis gyermekeink helyett nekünk kell eldöntenünk, mi a legjobb nekik.


Fontos, hogy mindig megfelelő méretű cipőt válasszunk. Néha beleesik a szülő



abba a hibába, hogy nagyobb méretű cipőt vásárol gyerekének, hogy tovább hordhassa a lábbelit. A nem megfelelő méretű (túl bő vagy túl szűk) cipő viselése azonban negatívan befolyásolhatja a láb fejlődését. Az élet első éveiben a gyerekek lába gyorsan nő, ezért tanácsos gyakran ellenőrizni, hogy van-e elég hely a cipőben. A kényelmes viselet érdekében a lábujjacskáknak 5-6 mm szabad mozgástérre van szükségük.

A Mister Baby megoldást nyújt a helyes cipőválasztásban, hisz a 2 az 1-ben rendszer hosszabb távon biztosítja a kényelmes és egészséges viseletet gyermekeink számára.






A Dr. Scholl – a lábegészség megőrzőjének specialistája – által



ajánlott Mister Baby cipők főbb
jellemzői:



•  Puha gumi talpbetét
•  Valódi bőr cipőtalp
•  Légző nyílások
•  Talpbetét terület, ami a láb növekedésével eltávolítható
•  2 az 1-ben rendszer, vagyis 2 cipő 1 áráért!







A Scholl Mister Baby lábbelik megvásárolhatók:






Budapesten:


Scholl Referenciaüzlet: 1087, Rákóczi út 10.
Scholl Referenciaüzlet: 1066, Teréz krt. 52.




Vidéken:

Scholl Referenciaüzlet: 3530 Miskolc, Metropol Üzletház, Széchenyi út 78.
Scholl Referenciaüzlet: 7100 Szekszárd, Augusz u. 1-3.

Győr, Királyszéki u. 33.
Hévíz, Petőfi u. 11-13.
Kaposvár, Petőfi tér 1-3.
Mohács, Ady E. u. 84.
Nagykanizsa, Király u. 20.
Rábapaty, Arany J. u. 26.
Szeged, Kereskedő köz 4.
Tata, Ady E. u. 10.
Zalaegerszeg, Kossuth u. 61-63.






 















 


 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top