nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 06. péntek)

Napi horoszkóp (04. 06. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars még mindig a Vízöntő jegyében áll, éppen most tárgyalja komoly terveit a Plútóval. Ma az elképzelések és a cselekvés, a megvalósítás szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Sok jó ötleted támad majd, egyenként mindet megvalósíthatod, könnyedén jutsz segítséghez. A probléma talán csak az, hogy ez a bolygóállás meglehetősen akaratossá tesz, nehezen lehet majd irányítani.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Szaturnusz talán mától lassan engedi szabadulni uralkodó bolygódat, a Vénuszt, de még mindig szoros a kellemetlen fényszög közöttük. Ha csak a külső jelenségeket nézzük, a következőket jelenti ez a kapcsolat: gyakori az eset, hogy valaki becsvágyból vagy elhivatottságból lemond az érzelmi életről, vagy alaposan háttérbe szorítja azt, esetleg így van ez most nálad is?








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód ma nemcsak a Vénusz segítségét kapja, hanem a Hold is támogatni fogja. Éles, ragyogó, kritizáló értelem jellemzi ezt az állást, erős mechanikai hajlamokkal. Valószínűleg ki tudod dolgozni magadnak a módot ahhoz, hogy tekintélyt és elismerést szerezz. Beszédmodorod gyors és éles – néha szeszélyes, gúnyos, de a szavak fékezett erővel és valami különös, megmagyarázhatatlan bájjal jönnek belőled.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma szemben találja magát a Vénusszal. Ez a kellemetlen fényszög nem mindenkit tesz társas lénnyé, így te sem csodálkozhatsz, ha valaki nem szeret eléggé. A két bolygó kellemetlen kapcsolódása néha akadályozza a népszerűséget is azzal, hogy elveti magától mindazon dolgokat, amiket a népszerűség érdekében meg kellene tenni. Ezzel a fényszöggel jobban kellene közeledned az emberekhez.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap még mindig ragyogó pozícióban van, talán ezen a héten nem is változtat ezen. Jó, egészséges testi erő és értelem jellemzi ezt az időszakot. Komoly gondolkodású vagy, és képes leszel összpontosított erőkifejtésre, hiszen nincs okod sem elkeseredni, sem depressziós hangulatba esni. Ez a fényszög gyakran található olyan horoszkópokban, amelyek öröklött vagyont vagy más olyan körülményt mutatnak, ami az anyagi gondokat megszünteti, valószínűleg neked sem lesznek pénzügyi gondjaid.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig kellemetlen helyzetben áll, nagyon nehezen tud ebből a szorításból szabadulni. Agyad ma annyira gyorsan forog, hogy gondolkodásod és munkád felületessé válhat. Ötleteidet vesd papírra, és a részleteket dolgozd ki másnap. Szintén másnap még egyszer ellenőrizd a ma elvégzett munkát. Kerüld az elhamarkodott ítéleteket és meggondolatlan kijelentéseket.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz még mindig morcos, és továbbra is kellemetlennek tartja a Neptunnal való társalgást. Személyes szinten kompromisszumkészségeddel bármilyen helyzetben profitálhatsz. Próbálj meg belegondolni abba, mit érhetnél el, ha ezt az adottságodat minden szinten kihasználnád. Próbálj harmonikus légkört teremteni a környezetedben.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó ragyogó lehetőségeket kap minden oldalról. Az égi horoszkóp anyagi javaidat igazgatja. Komoly lehetőségeid nyílnak pénzügyeid pozitív rendezésére. Akár új vállalkozásokat is indíthatsz, vagy a meglévő tevékenységeidet bővítheted vagy fejlesztheted tovább. Kapcsolataidban te vagy az erősebb pólus, ugyanis a plútói hatás nagy intenzivitást nyújt neked, érzelmileg pedig gyorsan regenerálódsz.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat, a Jupitert sajnos a Szaturnusz nem tudja ma még segíteni. Van valami apró hiányosság az ítélőképességedben, különösen az üzleti életben, ami nagyon költséges is lehet a számodra. Szükséged van szellemi továbbképzésre, tényeket és számokat illetően különösen tekintélytiszteletre, és arra a hajlandóságra, hogy könyvekből és emberektől éppen úgy tanulj, mint a saját tapasztalat költséges iskolájában.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz hátráló mozgásban látszik az égen, minden, amit szeretnél elérni, most késedelmet, hátráltatást, akadályoztatást, csúszást szenved. Ne feledd, neked a munkában a siker biztonságot ad, az esztétikummal való foglalkozás pedig érzelmi területen nyújt kompenzációt. Így szorongásaid, társadalmikorlátozottság-érzéseid lassan oldódni kezdenek. Kiléphetnél már a „belső emigrációból”, elsáncoltságból.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz a napok előrehaladtával egyre jobb helyzetbe kerül. Az anyagi javaidat irányító házban fejti most ki hatását, és noha inspirálóan hat a kreativitásra és az innovatív gondolkodásra, még nem elég dinamikus ahhoz, hogy a megfelelő lépések megtételére ösztönözzön téged. Folytasd a megkezdett munkát, mert a hónap végére már megtérülhetnek az erőfeszítéseid.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy kis pozitív ráhatásra lenne szükséged ahhoz, hogy felszínre kerülhessen a különösen kreatív és konstruktív oldalad, amelynek az elkövetkezendő nagyszerű időszak már meg is hozná az eredményét. Nem mindenki örül a drága ajándéknak, sokszor a könyörület, a megértés és a törődés sokkal többet ér, mint bármi más, amit pusztán pénzen meg lehet venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top