nlc.hu
Trend
Festett haj ápolása

Festett haj ápolása

A festett hajat nagyon fontos ápolnunk, fõleg a napsütéses idõszakban. A nem megfelelõen ápolt festett haj könnyen fakul és hamar elveszítheti ragyogását. Ezért használjunk rendszeresen a festett haj igényeit szolgáló termékeket.





Aggódsz, hogy kifakul a hajszíned az első hajmosás után?
Ha elfogadod Szonja tanácsát, ez nem fordulhat elő!

• Használjuk a megújult Garnier Fructis Tartós szín termékcsaládot, ami kifejezetten a festett haj igényeire lett kifejlesztve. Fokozottan aktív gyümölcskoncentrátumának köszönhetően erősíti a hajszálak belsejét és külső védőrétegét, hogy a hajszálak jobban ellenálljanak a külső hatásoknak és a hajszín tartósabb és feltűnően ragyogó legyen. Az új víz,- és uv-álló hatóanyagok igazi innovációnak számítanak, így még az erős napsugárzás és a fürdőzés sem foghat ki hajszíneden.


• A balzsamot minden alkalommal használjuk a hajmosás kiegészítőjeként, amely könnyen kifésülhetővé varázsolja a hajat.

A termékcsaládon belül speciális ápolókat is találunk: ilyen a tartós szín hajpakolás és a hajápoló krém. A hajpakolás igazi mély regenerálást és ápolást nyújt a hajnak, míg a hajápoló krém igazi innovációja, hogy bármikor, akár száraz hajra is használható, kiöblítést nem igényel, így újra ragyogóvá varázsolhatjuk a hajunkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top