nlc.hu
Trend
Garnier Color Naturals

Garnier Color Naturals

A színeknek csodálatos hatása van hangulatunkra. Egy jól megválasztott, az egyéniséggel harmonizáló hajszín egész megjelenésünket meghatározza. Oroszlán Szonja szõkébõl lett barna.





Hajfestéssel, hajszínünk megváltoztatásával érhetjük el a leglátványosabb változást külsőnkön. Ennek élő példája Oroszlán Szonja színművésznő, aki megszokott, szőke haját változtatta divatos barnára.


Szonját mindenki szőkén ismerte meg, így lett híres színésznő, de most úgy döntött, hogy megújul, és változtat. Az új, barna hajszíne önmagáért beszél: Szonja sokkal érzékibb, különlegesebb lett– és mosolya is elárulja, hogy jól érzi magát ebben az új „szerepben”. A barna egy új színt hozott az életébe, így új énjét sikerül megmutatnia a nagyközönségnek ezzel a bátor változtatással. A művésznő haja a Color Naturals-nek köszönhetően ragyogó, egészségtől fénylő.

A változáshoz azért választotta a Garnier Color Naturals-t, mert természetes összetevőinek és olívaolaj tartalmának köszönhetően védi, ápolja a hajat, így a haj lágy tapintásúvá, selymessé, egészségtől ragyogóvá válik.


A Garnier Color Naturals tartós krémhajfestéket azoknak ajánljuk, akik a színek jótékony hatására vágynak. Hisszük, hogy csak az egészséges haj igazán szép. Emellett az ősz hajszálak miatt sem kell többet aggódni, hisz a Garnier Color Naturals 100 %-osan fedi az ősz hajat és tartósan ragyogóvá válik.



Intenzív színek, mégsem roncsolja a hajat!



 












Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top