nlc.hu
Szex
Bókoló férfitípusok

Bókoló férfitípusok

A Knorr Bazsalikomos Ízbomba segít abban, hogy már az elsõ vacsora alkalmával kiismerd a kiszemelt férfit.




Elég csupán ezt az aprócska kockát a főzés végén az ételbe morzsolni, aztán már nincs más dolgod, mint várni a hatást. A bazsalikomot évezredek óta a szerelem növényeként tartják számon, amelynek illata garantáltan bókra csábítja a férfit.
Így bezsebelve a kedves dicséretet és ismerve a bókoló férfitípusokat azonnal eldöntheted, vágysz-e a következő vacsoráért járó újabb bókra, sőt akár a közös reggeli ébredésre is.







1. Ernyeibélák
Ebből a típusú pasiból megállíthatatlanul dől a bók, de biztosra veheted, hogy két másodperccel később már maga sem emlékszik a neked szánt örökérvényű dicséretére. Ha számodra hízelgő a felületes bóközön, már tervezheted is a következő romantikus bazsalikomos menüt.

2. Vörösfülűek
Ezek a mulya fiúk nagyon szeretnének bókolni, csak sajnos ritkán képesek összeszedni a bátorságukat ehhez. Ha mégis, a következő percben két sietve távolodó vörös fület látsz csupán. Ha te vagy az a nő, aki képes föloldani benne a gátlásokat, talán jó, ha tudod, hogy a vörösfülűek azok, akik valóban a bélyegekre gondolnak, amikor megkérdezik, megmutathatják-e a bélyeggyűjteményüket. Mert van nekik.

3. A rosszfiú
A filmekben mindig ő viszi el a jó nőt, annak ellenére, hogy miközben véghezviszi mindennapi hőstetteit, határozott és kemény, erősen munkál benne az az ősi férfiú vágy is, hogy boldoggá tegye a nőt. Gyengéd, de nem érzelgős. Ritkán bókol, de ha mégis, gyönyörűszépeket mond. Egy bazsalikomos finomságot garantáltan értékelni fog, akár a gyertyafény nélkül is.

4. Hisztis entellektüell
Ő a világ bajain merengő, érzékeny gondolkodó. A legtöbb esetben magával van elfoglalva. Elsősorban azért bókol, hogy őt szeressék. Fárasztóan és gyakran szenved, ilyenkor a körülötte lévő világot, benne a nőket is kevéssé észleli és értékeli, de megpróbálhatod, lehet, hogy a bazsalikom illata még őt is képes kilendíteni búskomor merengéséből.

5. Sales manager
Az ernyeibélák és a hisztis entellektüellek bókolási szokásai keverednek benne. Bókjai mélyenszántóságát tekintve ernyeibéla. Dicséreteivel többnyire mellélő, mivel bókolás közben sem azt nézi, akihez beszél, hanem ilyenkor is saját magát látja. Ennyiben közel áll a folyton sajgó entellektüellhez. Ha a bazsalikom hatására véletlenül elejt néhány rád szabott, őszinte dicséretet, adj neki még egy esélyt.

6. Utcánfüttyögő
Falkában érzi jól magát, az elismerő fütty is leggyakrabban olyankor szalad ki a száján, amikor csoportban fordul elő. Ilyen csoportok leginkább építési szakaszban lévő jelentősebb ingatlanberuházások területén találhatók. Olyasfajta nőkkel azonban, akiket efféle elismerésekkel méltat az utcán, ritkán kerül közelebbi kapcsolatba. Ha a férfi belekóstolva a vacsorába elismerő füttyöt hallat, azonnal kezdj gyanakodni, hogy ő is egy a falkából.








Látogass el a honlapunkra! »


www.bokbolt.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top