nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 06. szerda)

Napi horoszkóp (06. 06. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygódat ma mindenki támogatja. Gazdagságot, jómódot jelez neked ez az időszak, vagy örökség útján, vagy a saját erőfeszítéseddel szerezve, vagy mindkét módon egyszerre. Sokan a Kos jegyűek közül most kötnek majd házasságot. Bármire is vállalkozol, az jövedelmezőnek és biztonságot adónak bizonyul. Nem vagy zsugori és nem vagy kicsinyeskedő sem, anyagi dolgokban nagyvonalúan jársz el. Van benned ugyan bizonyos hazardírozó hajlam, és vállalod a rizikót minden „fej vagy írás” jellegű dologban.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma még szemben áll a Holddal. Mindkét érzelmi bolygó néha szomorúságot jelez a barátok vagy a szerelmek miatt. Lehetséges, hogy a családodnak nem fog tetszeni, akit most választottál, de megtörténhet, hogy a szülői házban sincs meg a legnagyobb harmónia. Szeretnéd, ha most mindenki rád figyelne, de ezt sajnos nehezen tudod elérni. Ha éppen egy válóper kellős közepén állsz, gondolj arra, hogy ez a házasság már nem szolgálhatja többé a te érdekeidet.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr egyedül áll ugyan a Rák jegyében, de mosolygós kedvében van. Remek napok következnek a tanulásra, bármely témakörben, és jó kis esték a termékeny eszmecserékre. Próbálj meghallgatni minden előadást, ami tetszik neked, és nyugodtan vitatkozz, ez most csak előrevisz téged. Szellemileg friss, éber és érdeklődő vagy, remek alkalmak adódnak szellemi látóköröd kiszélesítésére, minden lehetséges módon. Lehetséges, hogy valamivel többet kell utaznod, mint máskor, bár valószínűleg nem lesznek nagyon hosszúak ezek az utak.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold még mindig párnacsatázik a Vénusszal. Ez bizonyos kettősséget mutat. Ha a hivatásodnak, a szépségeszményednek élnél, akkor a család felháborodik, ha viszont a családot választanád, akkor úgy fogod érezni, mintha feladtad volna a nőiségedet, a könnyedségedet, és minden munkát robotként élsz át. Lehetséges, hogy csak gondolatban, de erős vágyat érezhetsz arra, hogy mással élj családban vagy akár szerelmi kapcsolatban.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap vitatkozik a Jupiterrel, két fő bolygó áll szemben most egymással. Ha nem élsz a kellő önkontrollal, erkölcsi konfliktusba keveredhetsz. Tanulnod kellene hibáidból, esetleges kudarcaidból. Elemezd a rossz szituációkat, és keresd a jó lehetőségeket. Csak olyan érdemekre törj, amelyeket becsületes munkával lehet elérni.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr egyedül áll ugyan, de jókedvű. Jól dolgozol, és jól szervezed mások életét is. Nagyon büszke lehetsz a teljesítményeidre, elért eredményeidre. Határozott, hűséges vagy, aki nagyra becsüli a szépséget és a higiéniát. Érzelmi életedhez szükséged van arra, hogy életed egy meghatározott rend szerint folyjon. Pozitív beállítottságod segíthet neked bármiben. Jól megállnád a helyedet a szolgáltató tevékenységekben és a sportban egyaránt.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Az igazság az, hogy tulajdonképpen érzékeny vagy, sok benned a kisebbségi érzés a népszerűséget illetően, és irtózol attól, hogy most önmagadat told előtérbe. Ezért most többször előfordul, hogy abszolút bátortalanságod miatt nem a megfelelő helyen, nem a megfelelő időben és nem a megfelelő módon reagálsz.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó ma az ég tetejéről indult napi útjára. Mostanában erőszakos is tudsz lenni, de fellépésed mindenképpen nagyon határozott, készen állsz arra, hogy harcolj a feletteseid ellen is, amennyiben ez szükséges a céljaid eléréséhez. Erős vagy, fontosnak érzed magad, kitartó vagy, és akár diktatórikusan is tudsz viselkedni. Fontosnak tartod azt is, hogy mindig a tied legyen az utolsó szó.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ma hajnalban a legmagasabb pontján volt az égi horoszkópnak. Vezetői képességeid jók, van önbizalmad, és nagyon megbízható vagy. Sikeresen haladsz előre a pályádon. Most több lehetőséged is adódik az előrejutásban. Társadalmi téren nagyon aktívvá válhatsz. Magas erkölcsi normákkal rendelkezel. Büszke vagy, ambiciózus és jó értelemben anyagias, ezért korán szerezhetsz magadnak elismeréseket.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód még mindig jó viszonyban van a Jupiterrel. Ez a fényszög még mindig a legnagyobb biztosítékot mutatja a nélkülözés és a szegénység ellen, amitől esetleg félsz. Ha bármi rossz dolog történne is, te mindig meg tudod szerezni azt, amire szükséged van. Ha körülötted esetleg valaki tönkrement, te akkor is elő tudsz halászni egy kis pénzt.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel. Szétterjedő, óriási méretű képzelőerőd által tervek, nagy ügyek struktúráját és vázlatait leszel képes kigondolni, amelyeknek lehet, hogy van gyakorlati értékük, lehet, hogy nincs. Próbálj meg lehetőségeidhez képest lépést tartani az üzleti érdekekkel és a realitással.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most jött el az ideje annak, hogy erőfeszítéseid végül méltó elismerésben részesüljenek. Ha gondolod, most nyugodtan változtathatsz a pályádon. Ha nem is változik a céged, munkád miatt most valószínűleg többet kell utaznod, mint általában. Tartózkodj attól, hogy a fejedbe szálljon bármilyen siker vagy elismerés, amit most kapsz, és akkor minden jól fog alakulni. Önbizalmad megerősödik, és minden bizonnyal remekül fogod érezni magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top