Hozzávalók a piskótához:
5 tojás
3 evőkanál víz
10 dkg cukor
10 dkg rétesliszt
egy citrom reszelt héja
10 dkg kókuszreszelék
A krémhez:
3 dl tej
2 evőkanál liszt
10 dkg puha margarin
10 dkg porcukor
5 dkg kókuszreszelék
A tojásfehérjéket a vízzel és a cukorral verd fel kemény habbá. Egyenként keverd hozzá a tojássárgákat. Könnyedén forgasd össze a kókuszreszelékkel, a liszttel és a citrom reszelt héjával. Előmelegített sütőben alacsony hőfokon süsd meg.
A krémhez a tejet keverd csomómentesre a liszttel, és alacsony lángon főzd sűrű krémmé. A margarint keverd habosra a cukorral, add hozzá a kihűlt krémet, és keverd bele a kókuszreszeléket.
A kihűlt tortát vágd félbe, töltsd meg a krém felével, majd a tetejét és az oldalát is kend meg a krémmel. Díszítsd kókuszreszelékkel.