nlc.hu
Gasztro
Juhtúrós polentagaluska

Juhtúrós polentagaluska

Hozzávalók:


• 50 dkg kukoricaliszt
• 5 evőkanál kukoricadara
• só
• 2 evőkanál olívaolaj
• 15 dkg juhtúró

A kukoricalisztet öntsd fel 1-1,5 liter vízzel, és folyamatos kevergetés mellett főzd sűrűvé. Közben keverd hozzá a kukoricadarát és az olívaolajat is. Majd hagyd egy órát állni.
Kenj meg egy jénai tálat kevés olajjal, és egy kanállal szaggass bele galuskákat a kukoricamasszából. Szórd rá a juhtúrót, és a sütőbe tolva rövid idő alatt melegítsd át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top