nlc.hu
Család
100% gyümölcs minden évszakban

100% gyümölcs minden évszakban

Egy kisbabának, egészséges fejlõdése érdekében, legalább naponta két adag gyümölcsöt kell ennie. A gyümölcs rostban és vitaminokban gazdag, emellett ideális folyadék- és ásványianyag-forrás.





A gazdag nyári kínálat mellett nem okozott gondot, hogy nap mint nap különböző ízletes gyümölcsökkel kényeztessük a csöppséget.
No de mit egyen télen? Hogyan varázsolhatunk az asztalra mindennap finom gyümölcsöt változatosan?

A Milupa Frutapura termékcsalád változatos ízekben, pépesített formában kínálja a gyümölcsök színe-javát. A Frutapura 100% gyümölcspüré 100% gyümölcs, és semmi más! Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mentes tartósítószertől, mesterséges színező- és ízesítőanyagoktól.

A kifejezetten babák részére termesztett gyümölcsökből készült Frutapurával a kisbaba fokozatosan szokik hozzá a nyers étel fogyasztásához: míg négy hónapos korban két gyümölcsfajtát tartalmaz egy-egy pohár, a későbbiek során egyszerre már három, sőt négy ízzel is barátkozhat a pici pocak egy-egy étkezés alkalmával. Így a fokozatosság elvét betartva, napról napra fedezheti fel az újabb és újabb gyümölcsök ízét!

A Frutapura gyümölcspüré önmagában is nagyon ízletes, de ha alkotni támad kedvünk, bátran kombinálhatjuk más ételekkel is, fantáziánknak csak a baba kora szabhat határt!






Próbáld ki receptjeinket:

Burgonya gyümölcsmártással már a hozzátáplálás korai szakaszában adható (a hozzátáplálás megkezdésétől függően, 4-6 hónapos kortól*)

Hozzávalók:
• 1 pohár (100 g) Milupa Frutapura alma-körte 100%-os gyümölcspüré
• 1 db közepes (kb. 100 g) burgonya


Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, és annyi vízben, hogy éppen ellepje, föltesszük főni. A puhára főtt burgonyát kivesszük, turmixgépbe tesszük, és hozzáadjuk a Milupa Frutapura alma-körte gyümölcspürét. Ha túl sűrűnek találjuk a pépet, hígíthatjuk a burgonya főzővizével. A turmixolt főzeléket még egyszer visszatesszük a tűzhelyre, megvárjuk, míg az egész összeforr, és már kész is a finom gyümölcsmártás. Enyhén savanykás ízű, krémes állagú mártást kapunk!


Gyümölcsrizs 6 hónapos kortól

Hozzávalók:
• 1 pohár (100 g) Milupa Frutapura alma-banán 100%-os gyümölcspüré
• 2 evőkanál rizs

Elkészítése:
A rizst bő vízben puhára főzzük, hozzáadjuk a Milupa Frutapura alma-banán gyümölcspürét, majd az egészet alaposan összeturmixoljuk. A gluténmentes, vitaminban gazdag uzsonna nemcsak a baba, de a mama számára is igazi nyalánkság.


Jó étvágyat!
* Ha bizonytalan vagy, hogy mit ehet a babád, és mit nem, bátran hívd a Milupa-zöldszámot, ahol gyakorlott védőnő segít az eligazodásban!














Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top