nlc.hu
Szex
Ágota és Zsolt

Ágota és Zsolt

Szia Tyúkanyó, lehetnék a kiskakasod? - Ezzel a mondattal kezdõdött 2001. júniusának utolsó napjaiban a mi történetünk. Én akkor éppen munkát kerestem, és hónapok óta egyedül voltam, Zsolt egy rosszul mûködõ kapcsolatban élt tõle 13 évves idõsebb barátnõjével.

Egy volt kolléganőm unszolására regisztráltam magam az nlc-re, ő friss internet-hozzáférését próbálgatt ezen az úton (is).
Középiskolás korom óta hívtak Tyúkanyónak, így nem gondolkodtam sokat, amikor nicknevet kellett választanom….

TIPP: szeretnéd te is megtalálni a szerelmet? Regisztrálj most a Nők Lapja Cafe Párkeresőjére!

Regisztrálás után két nappal, késő este kaptam ezt a pár szavas üzenetet. Akkor éjjel 4 órát chateltünk, mindenféléről “beszélgettünk”, végül elkérte a telefonszámomat. Két nap múlva felhívott, akkor 1 órát, másnap két órát beszéltünk telefonon, ami így ismeretlenül nagyon furcsa és izgalmas volt. A hangja, a gondolatai nagyon szimpatikusak voltak, de én nem vagyok az típus, aki 10 másodperc alatt szerelembe esne bárkivel.

Az első találkozás sorsdöntőnek bizonyult, mindketten kellemesen meglepődtünk a másik láttán. Innentől már gyorsan peregtek az események, decemberben hozzá költöztem, Karácsonykor eljegyeztük egymást, és 2003. május 24-én házasságot kötöttünk, amely eddig kiállta az idő próbáját, reméljük ez a jövőben is így lesz.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a netes ismerkedési formát, rajtunk kívül a baráti körben három másik pár alakult így, közülük ketten már házasok is.

Hajrá szerelem, hajrá nlc!

Ágota és Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top