nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 30. kedd)

Napi horoszkóp (10. 30. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, a családias Rák jegyében áll. Próbáld megérteni, hogy másokban olyan mély benyomást tudsz kelteni, hogy a környezeted majdnem lehetetlennek érzi, hogy ne adjon neked tanácsokat. Pedig ha valamit nehezen viselsz, az, ha valaki megpróbál – akár finoman is – irányítani téged. Kevesen tudják, hogy meghallgatsz mindent, de csak akkor, ha te kérsz segítséget, még a legőszintébb segítő szándék esetén is úgy érzed, hogy mások megpróbálják rád erőltetni akaratukat, és ezt nem tudod elviselni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolódott a Jupiterhez. Bár a családi békére, megelégedettségre és harmóniára törekszel, ennél sokkal erősebb az elhatározottságod, hogy pontosan úgy élj, ahogy neked jól esik. Bármilyen szokásaid, megszokott rutinjaid legyenek is, amit az első néhány évben megtapasztalnak körülötted, azok így is fognak megszilárdulni örökre. Talán nem árt, ha párod a családjával megbeszéli ezt.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a rokonok házából indul útjára. Sok családban található Ikrek-érdekeltségű ember. Gerinces és sovány, lábát, karját mindig lóbálja, sokszor dobol az ujjaival a szék karfáján. Szóbeli ütésváltásokkal el tudod te is érni, hogy soha ne legyen veled unalmas az élet, de ahogy telnek az évek, az összegyűjtött tapasztalat egyre kevésbé fogja engedni, hogy csendben maradj.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kapcsolódik a Merkúrral. Nem nagyon szeretsz változtatni a stílusodon. Megvannak a saját gyökereid, módszereid, hited és céljaid, amit a múltban neveltek beléd. Senkinek sem szabad elfelejtenie, hogy a saját családod az egész életed tetőpontja, és ezért élsz. Ezért számtalan szokást hozol elődeid életéből, és ezek mindig elsőbbséget fognak élvezni, bármiről is legyen szó.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a kommunkáció házában ragyog, az égi horoszkópban. Környezeted jó, ha tisztában van vele, hogy szereted a megérdemelt dicséretet, párod pedig jó, ha tudja, imádod a bókokat. Most annyira intenzívek az érzéseid, hogy egy esetleges szakítás nagyon megviselne, és nehezen lépnél túl rajta, hiszen te bízol a szerelemben, és sosem hiszed, hogy valaminek kellemetlen vége is lehet.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a saját területén áll. Te is jól tudod, talán felesleges is leírni, hogy szeretsz mindent megkritizálni, ami időnként akár szórakoztató is lehet. Lehet, hogy ritkán, de te is, szoktál be nem járatott módszerekkel is próbálkozni. Míg a más jegyben született emberek a mások által kitaposott utat járják, addig te nagyon is szeretsz új dolgokat kipróbálni.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a függetlenségre törekvő Uránusztól kapja a jó tanácsokat. Környezetedet világosítsd fel arról, hogy téged békén kell hagyni, saját magad szereted megoldani a problémáidat. Ahogy a Rák-érdekeltségű emberek a családot és az otthont helyezik minden fölé, úgy a Mérleg-érdekeltségű emberek a házasságot. Biztosak lehetnek benne, hogy te sohasem fogsz kezet emelni a más gyermekére, és sosem vagy hűtlen. A probléma: szereted birtokolni a társad, és elvárod, hogy a házasság csak a te elképzeléseidnek feleljen meg.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Holddal. A veled lakók jó, ha tudják, hogy nem szoktad megváltoztatni a nézeteidet. Bár szereted és elfogadod a tanácsot, nem fogsz azonnal annak megfelelően cselekedni. A hideg fejjel való, csendes megközelítéseket szereted, nagyon jól ismered a védekező megtorlás mélységeit, bár ritkán folyamodsz ilyen eszközökhöz.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, saját jegyében áll. Akaraterőd most van a csúcson, tehát most érdemes kibontakoztatni a virágzó jövőre vonatkozó ötleteidet. Arra gondolj, hogy képes vagy megszerezni azt, amire koncentrálsz – tehát arra koncentrálj, amit szeretnél. Ha az utóbbi időben elvégeztetted a szükséges orvosi vizsgálatokat, akkor nem kell aggódnod, minden leleted azt bizonyítja, hogy egészséges vagy. Legfeljebb az édességektől és a húsoktól kell egy kicsit távolabb tartanod magad.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, egyedül áll, fényszögek nélkül, a Szűz jegyében. Nagyon vágyhatsz valaki után. Ha nem áll módodban telefonon elérni, írj neki levelet. Érzelmeidet is kibeszélheted, okod is lesz, hogy válaszlevelet várj. Ne szégyelld érzelmeidet. Vállald el a mai megbízást, nem kevés hasznod lesz belőle. Kitartásod, megbízhatóságod alapján jelölnek ki erre a feladatra. Igyekezz együtt „élni” a társasággal, akkor is, ha nem vagytok szorosan együtt.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, közeledik a kényelem bolygójának fényszögéhez. Úgy ébredsz, mint valaha, gyermekkorodban, kipihenten, kisimult vonásokkal, vidáman. Még a tükör előtt is szívesen állsz. Nem kínzod magad megválaszolatlan kérdésekkel nap mint nap, nem mindent úgy tudsz majd fogadni, ahogy van, és ráébredsz, végtére is minden úgy van jól, ahogy van. A világrend sok mindenről tanúskodik, többek között a bölcsességről is.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben van a Vénusszal. Lehet, hogy rosszkedvűvé varázsolt téged, talán nem olyan élmények értek, amire számítottál. Tény, hogy mostanában nagyon leengedtél, és elkeseredtél egy apróbb piszkálódás miatt. Pedig az egész nem volt több ártatlan szúnyogcsípésnél. Lehet, hogy nem is neked szánták, s lám, mi lett belőle. Ne szomorkodj, hessegesd el magadtól a sötét gondolatokat, hagyd abba az önmarcangolást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top