nlc.hu
Sztárok
Sztárok és a narancsbõr? Durva fotók

Sztárok és a narancsbõr? Durva fotók

Bizony-bizony, a sztárok közelrõl sem olyan tökéletesek, mint gondolnád. Felettük is eljár az idõ, és a bõrük nekik sem lesz már feszesebb.

A mindig tökéletesnek tűnő hírességek jobban tennék, ha óvakodnának a falatnyi ruháktól és a lesifotósoktól. A magazinokban mindenki jól mutat, hiszen a retusálás csodákra képes. Ám a paparazzóknak hála, egy-egy jól sikerült lesifotón megnézheted te is: a sztárok feneke nemhogy nem szebb, de…
Íme néhány példa a nők ádáz ellenségéről, a narancsbőrről.


Bizony a 44 éves kisvárosi szomszéd Felicity Huffmann sem a legszebb formáját hozza, pedig mint látható, ő sportol is a szebb formáért.







Azon viszont senki nem csodálkozik, hogy Phoebe Pricenak cellulitiszes a combja. Hiszen a színésznő hiába esett már át annyi szépítő műtéten, felettébb egészségtelen életmódot él. 


 





Míg Heather Locklearnek az örökös fogyókúra miatt kellene most már takargatnia magát, Paris Hiltonnak a túl sok alkohol és az éjszakai életmód teszi tönkre a bőrét.









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top