nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 31. szerda)

Napi horoszkóp (10. 31. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, együtt áll a Holddal. Győzd meg a veled élőket, hogy logikus érveléssel sokkal többet érnek el nálad, mint a leggyengédebb erőszakkal. Fontos neked, hogy meghallgassák a te ellenérveidet is. Ezzel kivívhatja a párod nálad azt a tiszteletet, ami alapvetően szükséges a te elismerésed megszerzéséhez. Ma igényled az újdonságot, szívesen vállalod a kihívást.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszöggel kapcsolódik a Plútóhoz, a család házában. Bármennyire is szimpatikus neked a párod családja, teljesen csak akkor fogadod el őket, ha képesek betölteni szerepüket a te életed „drámájában”. Ha bárki nem hajlandó elfoglalni a helyét a te szerető családi körödben, egyszer csak azon veheti észre magát, hogy egyre több tervből hagyjátok ki. Jobb, ha a párod családja megőrzi veled a békét, akkor minden rendben lesz.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a házasság jegyében, de a közlékenység házában áll. Jó, ha az új család kap rólad egy „útmutatót: szeretnéd, ha képes lenne elfogadni a hozzád kapcsolódó új feltételeket: 1. tartsa be és kövesse a szabályokat, 2. soha ne mondjon butaságot, 3. engedjen téged beszélni, és ne kényszerítsen hallgatásra, 4. ne sértődjön meg. A te esetedben teljesen természetellenes lenne, ha nem tudnál túllépni egy szakításon.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Marssal a saját jegyében. Tudatosítsd kedveseddel, hogy neked mennyire fontos minden születésnap, minden alkalom, és tudja azt is a párod, hogy mennyire fontos neked, hogy törődjenek veled. Válassz magad mellé olyan partnert, aki képes órákon át hallgatni az emlékeidről a beszámolókat. Készítsd fel őt a sok spontán összejövetelre.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kapcsolódott a Marshoz. Itt az ideje, hogy válts. Kapcsold ki érzelmeidet és kapcsold be az eszedet, és ha kell, nézz szembe a tényekkel! Hajlamos vagy drámaian reagálni minden véget ért szerelem esetén, és vigyázz arra, nehogy az unalomig panaszkodj a környezetednek erről. Próbáld meg elfogadni, ha az a másik már nem szerelmes!









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szívesen próbálsz ki új eljárásokat. Ami beválik, azokat megtartod, ami nem működik, azt elveted. Mindent, ami működik, igyekszel a tökélyre fejleszteni, legalábbis erre törekszel. A körülötted élők is tudják ezt rólad? Ha véletlenül véget ér egy szerelem, te igazán nehezen viseled el a szakítást, mert talán úgy érzed, hogy ezzel elvesztetted a bizonyítékát annak, hogy képes vagy szerelmet érezni és a kapcsolatot folytatni.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögben van a Plútóval. Talán attól tartasz, hogy kiveszett a világból a szerelem, nem nagyon vagy képes elfogadni, hogy véget ér egy szerelmi kapcsolatod. Képtelen vagy egyedül élni. Ha mégis erre kényszerülsz, magány, sóvárgás, sok szenvedés az osztályrészed, állandóan a kiszámíthatatlanságon merengsz. Ahol állandóságot remélsz, éppen az ellenkezőjét találod.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Abszolút közel senki sem kerülhet hozzád. Szívesen barátkozol viszont az olyan emberekkel, akik megadják neked a kellő tiszteletet, és nem firtatnak semmit, amiről úgy érzed, hogy a másiknak nincs joga tudni. Ha valaki képes valóban gyakorlatiasan kezelni a kérdéseket, és te kedveled őt, odaadóbb, hűségesebb és alapvetően segítőkészebb barátot nem találhat, mint te.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. A hirtelen elhatározások embere vagy, ami a mai napon szerencsét hozhat a munkádban. Gyorsan kell majd döntened, nem lesz időd fontolgatni, de ez nem is esik nehezedre, hiszen nem tartozol a halogató típushoz. Látszólag jelentéktelen ügyben kérik a véleményedet, ám utólag kiderülhet, valójában nagy horderejű dologról van szó. Bízz megérzéseidben, és döntésed után se marcangold magad.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszögben áll a Nappal, családon belül valami rendkívülire számíthatsz, lehet ez örökség, ajándék. Feltétlenül örömérzéssel jár, hiszen megérdemled, és jó szívvel adják. A társasági élet is felpezsdül körülötted. Vonzod magad köré az embereket. Valami olyat tudsz, amit mások csodálattal figyelnek. Gazdag téma- és eseményválasztékot tudsz kínálni. Még akár többfogásos kínai vacsorára is rá lehet venni téged.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Marssal. Nincs miért panaszkodnod: kedvesed odaadóan szeret, barátaiddal jó, kiegyensúlyozott és termékeny a kapcsolatod, munkatársaid megbecsülnek, s mostanság nem is irigykednek kiugró teljesítményeidre. Úgyhogy minden rendben lévőnek látszik. Azaz mégsem, mert ami egyszer szöget ütött a fejedbe, azt nem tudod csak úgy elhessenteni. Ha túlzásba viszed az aggodalmaskodást, nemcsak a saját életedet keseríted meg, hanem a szeretteidét is.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. Ne vedd magadra, nem téged akartak megbántani ezzel a kellemetlen jelzővel. A körülményeket se okold, azokon amúgy sem tudsz változtatni. Miért is tennéd? Hiszen van valami vonzó az arany középútban, mérséklet, józanság, a végletek hiánya, a szenvedélyek visszafogottsága. Vagy nem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top