nlc.hu
Nyereményjátékok
Milyen a világ a NetPincér feleségeként?

Milyen a világ a NetPincér feleségeként?

Immáron 8 éve, hogy ételt rendelek a NetPincér.hu internetes oldalon. Mielõtt azonban praktikus tanácsokat és egy rövid élménybeszámolót olvashatnátok, lássuk mirõl is van szó?




Az oldal gyakorlatilag nem más, mint a világ konyhaművészete a képernyőn. Az internetes felhasználók kényelmesen és egyszerűen válogathatnak Magyarország egész területén a házhoz szállító éttermek kínálatából.

A közel 200 étterem bőséges választékot nyújt, így ha kedvem támad, akkor eszem egy bécsiszeletet, de az utóbbi időben a sushit is megkedveltem. Természetesen a sláger a pizza, amit persze nem csak férjuram ízlése (imádja), de a kínálat is mutat.

Ha valaki még nem vásárolt az Interneten, akkor elfogultság nélkül ajánlom ezt az oldalt. A választék megtekintéséhez csak meg kell adni a szállítási címet, s regisztráció nélkül kényelmesen végignézhetők az étlapok. Praktikus tanácsként mondom, hogy ne feledjünk visszahívható telefonszámot megadni, mert az eltévedt futárt a legegyszerűbb szóban eligazítani. Ha feladtuk a rendelést (amit persze kártyával is lehet már fizetni sok helyen), akkor a NetPincér.hu pár percen belül közvetíti a rendelést az étteremnek, akik elkészítik az aznapi ebédet vagy vacsorát, s nagyjából 1 óra alatt kiszállítják azt.





Annyi kulisszatitkot még elárulhatok, hogy a rendeléseket automaták adják át, amelyeket egy 3 fős élőszavas ügyfélszolgálat figyel reggeltől egészen este 11 óráig. Lelkiismeretes egy lánycsapat csupa szívvel és segítőkészséggel.

Összefoglalva elmondhatom, hogy ebben a rohanó világban nekem ez az oldal nagy segítség. Háziasszonyként és nőként is vallom: a férfit sok minden mellett a hasán keresztül lehet megfogni, s mindegy, hogy azt mi főztük vagy rendeltük, csak finom legyen!

ui: Az én kedvencem a bécsiszelet borjúból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top